Magazin > VIP
13556 ogledov

Benček razkriva ozadje POP TV-jevega šova, ni vse rožnato

instagram
Katarina Benček, ki s partnerjem Markom Pavlovićem tekmuje v šovu Super par, se je razgovorila o tem, kaj se je dogajalo v zakulisju snemanja.

Priznala je, da je bila preizkušnja zanjo zelo naporna in stresna. Bolj kot težavnost nalog, jo je mučila negotovost, ko ni vedela, kakšen izziv jo čaka. 

“Jaz sem človek, ki pri vsakem filmu in seriji vnaprej prebere, kaj se bo zgodilo, tako da si lahko predstavljate, kako mi je bilo grozno, ko smo morali po pet ur čakati v studiu, da smo izvedeli, kaj nas čaka.” Stres je naredil svoje in v nekaj dneh je shujšala pet kilogramov.

Kakšni odnosi so bili med tekmovalci in kako je šov vplival na njen odnos z Markom, pa preberite na Style.Over.Net.

Komentarjev 5
  • Svobodnež 19:50 06.april 2023.

    Avtorja C.R. javno sprašujem: Od kdaj slovenski pravopis dovoljuje ženske poimenovati samo s priimkom??? Če bi zapisal Benčkova, še bi nekako človek razumel, tako kot je v naslovu zapisano, pa bi lahko šteli za žalitev. Če je potrebno v vseh ...prikaži več dokumentih, dopisih in formularjih navajati žensko IN moško obliko (n.pr. učitelj/učiteljica, direktor/direktorica itd), se mi zdi nedopustno ali vsaj nekulturno žensko poimenovati le s priimkom. Zelo me čudi, da ženske ne protestirajo proti temu.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:38 06.april 2023.

    Kam je pa shujšala 5 kg?

  • pacioti 15:52 06.april 2023.

    To je pravi šov ko ne veš kaj bo in kaj ne,vse drugo je kr neki.Faca je tisti ki se tako znajde naučit se naprej pa zna vsak.