Magazin > VIP
5059 ogledov

Super par: V šovu že prve zamere?

žanet, timotej, super par POP TV
Sta res dobila najslabšo sobo?

V šovu Super par je bilo že v prvi oddaji adrenalinsko. Šoka pa tekmovalci niso doživeli le zaradi višine, ampak tudi nagrade, ki sta jo dobila Silvo in Melita. Ker sta uspešno uganila, koliko časa so ostali pari že v zvezi, sta smela razdeliti spalnice. Vse so lepe, le dve nista najbolj zaželeni - otroška in tista v kurilnici.

Slednjo sta dobila Borče in Laura, na otroških posteljah pa se bosta morala stiskati Timi in Žanet. Žanet je spala le 45 minut. "Najina noč je bila grozna. Soba je majhna, vroča in brez zraka," je potarnala Žanet, ki je sredi noči pobegnila na kavč.

"Sem že sinoči opazila, da sta malo zamerila," je Melita povedala Silvu, Žanet pa je razložila, da je sobo dodelila njima, kar sta najmlajša, najmanj časa v zvezi in še noro zaljubljena. Žanet ji je zagotovila, da ji nič ne zameri, čeprav je prepričana, da sta dobila najslabšo spalnico. Melita meni, da ne govori resnice .... "Rekla je, da ne zameri, ampak se ji vidi, da ji ni prav," meni najstarejša tekmovalka.

Po drugem izzivu sicer vodita Mike in Nataša, na zadnjem mestu pa sta Silvo in Melita. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.