Magazin > VIP
7299 ogledov

Super par: Moža "mučila", ko so prekinili igro, ga je še okarala

nataša, mike, super par Voyo
Na preizkušnji sočutje tekmovalk.

V novi oddaji šova Super par so bila na vrsti dekleta. Voditelj jim je razložil, da se morajo prebiti skozi hodnik, ki je prežet z laserskimi tokovi. Če tok prekinejo, bodo njihove moške stresli z elektriko. Tega seveda niso naredili. Dekletom so predvajali vnaprej posnetek krike in jih pustili v nevednosti. Tokrat so namreč testirali njihovo sočutje.

Če bi televizija res mučila moške, bi jih najslabše odnesla Luka in Mike. Ajda se je svojega dragega usmilila pri 1000 voltih, Nataša pa je šla do konca. Da ne bo pokazala usmiljenja, je napovedala takoj, ko je še pred začetkom igre izjavila: "To me ne skrbi. Vseeno mi je, saj se bo ojačal."

Svojo zagnanost je upravičevala s tem, da je Mike vzdržljiv in da se drži načela "ne odnehaj". "Super je Mike, še vedno je živ," je odgovorila, ko jo je voditelj vprašal, kako gleda na moža. "Do konca grem. Milijonkrat, če je treba," je ostala trdna Nataša. Igro so nato prekinili z besedami, da z Mikom ni v redu in da morajo igro ustaviti. Mike se je ženi nato pridružil. Nataša ga niti vprašala ni, ali je v redu, ga je pa vprašala: "Resno, stari? Jaz bi šla še milijonkrat. Saj ti zdržiš tudi, če pride vulkan."

Miku ni bilo vseeno, da je bila tako brezbrižna. "A ti veš, koliko je 2000 voltov?" "Ni važno, greš ven iz sebe," mu je odvrnila. "A veš, da so meje?" je nato rekel Mike. Ko so ji razložili, kaj je bil cilj te igre, je rekla: "To ni pošteno. Jaz res ne bi odnehala zanj, ker on vse zdrži." "Je pa res, da si se trudila in bi se trudila do konca," je na to rekel voditelj, Mike pa je dodal: "Do bridkega konca."

"Stvar je jasna. Ona pač tega dela (empatije, op. avt.) nima. Pika konec. Nima ga," je v kamero povedal Mike. Ko ji je povedal, da se je pri tej igri nagrajevalo sočutje, je Nataša odvrnila, da njega nikoli nič ne boli. "A nehaš? Česa ne razumeš?" je bil že malo nejevoljen Mike. "Razumem, ampak težko si sočuten pri takem človeku, kot si ti, ker te nič ne boli in rušiš." "Sočutja nič do partnerja," ji je odvrnil Mike, Nataša pa je vztrajala, da je zelo sočutna. Njena močnejša polovica je nato pogovor prekinila. 

Indira je na Natašino ambicoznost rekla, da bi jo bilo sram stopiti pred ostale. "Če bi meni Matic to naredil, jutri ne bi bila več skupaj," je še dejala.

To pa danes o izzivu pravi Mike.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:19 11.april 2023.

    Ženska je resno motena, to se vidi iz njenega pogleda, iz njenega smeha, iz njenega vedenja.