Magazin > VIP
54756 ogledov

Katarini Benček nagaja sosed: V nos mu gre njena vila s pogledom na Brione!

katarina benček, marko, super par POP TV
Ob vseh zapletih z gradnjo, sedaj pokasirala še prijavo.

Katarina Benček, ki so jo gledalci skupaj z njenim fantom Markom Pavlovićem vzljubili v pomladni sezoni šova Super par, je praznovala pomemben mejnik. Katarina in Marko se zadnje leto namreč posvečata gradbenemu projektu, vili v bližini Pule, ki jo gradita za namene oddajanja. Njuni sledilci ju lahko na Instagramu in Tik Toku spremljajo skozi različne faze gradnje, nedavno pa sta se zelo razveselila tega, da imata na parceli vodo. Kot je na Instagramu razkrila Katarina, so jima vodo sprva posojali sosedi, a ker sta jih ujezila, so jima vodo zaprli.

"Večina delavcev, ki pride delat, potrebuje vodo in elektriko, ker pa sva čakala na priklop, sva si jo izposojala od soseda. Seveda porabo plačaš. No, sosed naju je čez noč odklopil, ko je videl, da smo postavili zadnjo ograjo, ki nas loči od ceste, ker smo se po njegovo preveč dvignili, čeprav delamo po projektu in se seveda nismo. Nas je celo prijavil na občino," je zagate razkrila Katarina.

Par načrtuje, da bosta z gradnjo končala konec leta, a se bosta v vilo vselila že prej oziroma takoj, ko jima priklopijo še elektriko, je za Žurnal24 povedala Katarina. Vila ima sicer razgled na Brione in je od plaže oddaljena 8 minut vožnje, ponašala pa se bo tudi z bazenom. 

Katarina Benček | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 7
  • Avatar Suli
    Suli 12:53 26.avgust 2023.

    To ni nič. Sem montiral kamero na novi fasadi naše "vile" pa sosed več ne govori z nami! Veste kakšen šok je to za nas! Kar naenkrat imam blaženi mir🤔

  • andrej084 10:48 26.avgust 2023.

    Benček-Pavlovic, glupaca in južnjak, a ni mogla dobit enega iz MS.

  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 10:21 26.avgust 2023.

    A se fa to žuto rubriko kako blokirat, da se ne bi prikazovala. Plačam gajbo pira tistmu ki to pogrunta.

Sorodne novice