Magazin > VIP
6398 ogledov

Tako Katarina Benček sklepa luksuzne posle

Katarina Benček Instagram
Sama razkrila svoje luksuzne posle ...

Podjetnica, popotnica in spletna vplivnica Katarina Benček je ena tistih, ki vedno govori odkrito in brez dlake na jeziku, a s to potezo je vseeno presenetila. Na instagramu je namreč razkrila celo svojo poslovno skrivnost, ki jo večina spletnih vplivnežev skriva. Natančno je opisala, kako se loti sodelovanja z največjimi hotelskimi verigami. 

"Začela sem sodelovati s hotelskimi znamkami, ko sem imela manj kot 25.000 sledilcev in uspela bivati v velikih hotelskih verigah, kot so Fairmont, Sofitel, Kempinski itd. Kako? Naredite zelo dober medijski komplet – v njem pokažite svoje najboljše delo! Zagotovite, da vaš Instagram profil pristno odraža vaše sposobnosti, dosežke in osebnost, da naredite pozitiven prvi vtis. Poiščite pravi kontakt – to je zelo pomembno, vaša predstavitev mora doseči pravo osebo! Naredite raziskavo! Preglejte njihovo spletno stran, Linkedin, IG profil ... Kontaktirajte hotele pred začetkom visoke sezone, vsi želijo dobro vsebino, izpostavljenost pred sezono," je med drugim razkrila.

Katarina se je po več letih dela v spletnem marketingu odločila za veliko investicijo, zgradila je namreč vilo v hrvaški Istri, ki jo bo namenila tudi za oddajanje. Trenutno jo s partnerjem Markom Pavlovićem opremljata, nekaj kotičkov sta že delila z javnostjo. Sicer pa ima vila bazen in razgled na Brione.

Katarino in Marka smo sicer lansko leto spoznali v resničnostnem šovu Super par, kjer sta se gledalcem zelo prikupila, saj v boju za glavno nagrado (50 tisoč evrov) nista šla preko trupel, pač pa sta ostala zvesta svojim načelom. 

Super par | Avtor: Pop TV Pop TV

dezurni@styria-media-si

Komentarjev 1
  • Ender3 14:25 28.januar 2024.

    Plačan prispevek kot, da bi bilo ostalih oglasov uredništvu premalo.

Sorodne novice