Magazin > VIP
17896 ogledov

Natalija Verboten dolgo skrivala resnico o sinovih

Natalija Verboten Natalija Jelušič Babič
Sedaj se je odločila, da spregovori o zdravstvenih težavah.

Naša pevka Natalija Verboten je v marec stopila s pesmijo Sijem, v kateri sta nastopila tudi njena dva sinova. Natalija je povedala, da  njen najljubši spomin sega 14 let nazaj, ko je na testu uzrla dve črtici, kar je pomenilo, da je končno noseča. Poleg Maxa ima tudi 9 let starega sina Oskarja. 

Za Natalijo pa je bila pot do nosečnosti vse prej kot lahka. Za Žurnal24 je povedala: "Že moja mama je imela kar precej zdravstvenih težav na področju rodil, tako da je bil v meni ves čas prisoten strah, kaj pa, če... In očitno sem globoko v sebi slutila, da tudi pri meni ne bo šlo vse gladko. Ko so mi zdravniki odkrili resne zdravstvene težave, se mi je v prvem trenutku sesul svet, mož in družina so mi/nama bili v močno oporo, svoji odlični ginekologinji dr. Vidi Gavrič Lovrec se lahko zahvalim, da se je vse dobro izteklo. Po natančnem pregledu si je vzela čas zame, mi s pogovorom odvzela strah in me napotila na ustrezno zdravljenje. Med drugim sem morala skozi različne ginekološke postopke, operacije, preden sem sploh prvič zanosila po naravni poti. A je narava šla svojo pot, saj se je nosečnost končala s spontanim splavom. Potem smo se z ginekologinjo odločili za zunajtelesno oploditev v UKC MB, kjer so veliki strokovnjaki, eni izmed najboljših v Evropi, in tako sem na materinski dan pred 14 leti izvedela, da pod srcem nosim Maxa."

Natalija pravi tudi: "Ogromno stvari v življenju sem si lahko ustvarila s pridnostjo, v glasbi sem uspela z ogromno vztrajnosti in določeno mero talenta. Pri nekaterih stvareh pa ni vse odvisno od truda in talenta, če lahko tako rečem. Življenje nama je dalo veliko lekcijo in hvaležna sem, da sva danes tu, kjer sva, in imava dva zdrava sinova."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 18:24 27.marec 2024.

    Koga dejansko zanimajo ginekološki posegi med njene noge?????

  • www 07:25 27.marec 2024.

    sin je na njeni desni, na levi pa sta sosedova mulca...