Magazin > VIP
42552 ogledov

Tega, kar je sedaj o zvezi s Sašo Lendero razkril Hercog, nismo vedeli

saša lendero, miha hercog Instagram
Vsi govorijo o koncu njune zveze, to pa je tokrat povedal Miha Hercog ...

Miha Hercog se je tokrat dotaknil začetkov zveze s Saško Lendero, s katero sta se po 20 letih razšla leta 2022. Ko ge je voditeljica komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled Špela Grošelj vprašala, ali mora biti zaljubljen, da se spusti v razmerje, je razkril: "Ni bilo tisto, da bi bil zaljubljen na nobenih temeljih, ampak se je gradilo, potem pa je samo počilo. Potem sem bil pa fertik, potem sem se pa preselil v dveh mesecih." Kot je razkril Miha za Žurnal24, se je to nanašalo na njegovo edino dolgoletno zvezo, zvezo s Sašo Lendero, s katero imata tudi hčerko Ario.

Svojo izkušnjo pa je razkrila tudi voditeljica Tanja Kocman, ki je trenutno srečna s svojim Primožem: "Iz mojih izkušenj, ki niso tako zelo skromne, bi reklam, da vse, kar se je začelo z zaljubljenostjo, se je hitro končalo. Pri tem odnosu, ki je do sedaj moj edini uspešni in naj prosim tudi ostane, sva gradila na prijateljstvu, ko se lahko sprostiš in si, kar si, potem pride tudi zaljubljenost. Jaz čutim zaljubljenost v zelo posebnih trenutkih, ni pa zaljubljenost na začetku bila najino gonilo."

Medem ko je Tomaž Mihelič, ki je bil v včerajšni odaji gostujoči komentator, povedal: "Vse je legitimno in pravilno, če je iskreno in iz srca." 

Komentarjev 5
  • Ender3 22:37 03.maj 2024.

    Če rabiš razvezo, da lahko medijsko preživiš..Otroci pa, ode briga na veselje..

  • Pierre 19:27 03.maj 2024.

    Se jo je naveličal, tko kot drugi, pa kva pol?

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:50 03.maj 2024.

    Poglobljen psihoanalitičen prispevek. Približno tako globok, kot je ta narcis sam. Ali drugače povedano: podn od podna.

Sorodne novice