Magazin > VIP
9530 ogledov

To je razlog, da se je Hajdi Korošec bala svoje tašče

hajdi korošec Instagram
Priznala je, da jo je bilo tega zares strah.

Podjetnica Hajdi Korošec in gledališka igralka ter voditeljica Zvezdana Mlakar sta bili gostji v oddaji Jutro na Planetu, v kateri sta spregovorili o temi, ki je za marsikoga tabu. Govorili sta o ženskah, ki si za partnerja izberejo mlajše moške. Hajdi je namreč že kar nekaj let srečna s svojim soprogom Urbanom, ki je od nje mlajši kar deset let. Zvezdanin sin pa je bil nekoč v zvezi z 18  let starejšo žensko. 

Hajdi je o tej temi voditeljici Manji Plešnar povedala: “Sama izhajam iz tradicionalne družine, kjer so bili vzpostavljeni normativi in meni je bilo to težko sprejemljivo. Urban je bil zelo vztrajen in je od otroštva vedel, da to hoče. Jaz zelo spoštujem mamo svojega partnerja in mi je bilo neprijetno, ko sem se šla predstavit. Ona me je zelo lepo sprejela in mi povedala, da je imel Urban že kot otrok na steni moj plakat in ji je rekel, da se bo z mano poročil.”

Pogovarjale so se tudi o razmerju mlajših žensk s starejšimi moškimi in kako družba to vidi kot nekaj pozitivnega, medtem ko razmerje moških s starejšimi ženskami družba obsoja. “Važna je ljubezen, dober odnos in da v življenju uživamo”, je dodala Zvezdana.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 19:25 03.maj 2024.

    Naj bo stara al pa mlada vsaka ima mlajšga rada.... drgač pa kaj nas briga!!!! En drek!!!!

  • Ender3 14:18 03.maj 2024.

    Uups saj je že dolgo ni bilo slišat...podjetnico..