Magazin > VIP
7904 ogledov

Umrla deklica, ki ji je Taylor Swift uresničila zadnjo željo

Scarlett Oliver instagram
Ta zgodba se vas bo dotaknila.

Umrla je 9-letna deklica Scarlett Oliver iz Pertha, ki so se ji pred smrtjo uresničile sanje, ko je pred dvema mesecema na koncertu srečala svojo vzornico, ameriško pevko Taylor Swift.

Scarlett se je borila z agresivno vrsto raka na možganih, gliomom visoke stopnje. Na žalostno zgodbo so na Instagramu opozorili njeni starši, ki so objavili njeno zadnjo željo - srečati svojo vzornico Taylor Swift na koncertu v Sydneyju. Najprej so se obrnili na fundacijo Wish Foundation, ki uresničuje želje otrok, diagnosticiranih s težko boleznijo, a so bili zavrnjeni. Nato so s pomočjo objave zgodbe in oboževalcev Taylor Swift ‘swiftijev’ dobili karte za koncert v Sydneyju.

Trenutek je bil zelo čustven. Taylor je Scarlett med pesmijo 22 na glavo poveznila klobuk in ji rekla, da jo ima rada ter ji tako uresničila njeno zadnjo željo. Scarlettin oče je dobra dva meseca kasneje na Instagramu sporočil, da je deklica nekaj dni pred svojim 10. letom izgubila bitko z rakom. “Moj angel, tako močan, tako pogumen, tako lep. Nič več ne bo tako, kot je bilo. Ne pozabi me in prosim najdi način, da mi sporočiš, da si v redu. Lahko noč otrok, rad te imam - očka. Res ni pošteno,” je zapisal oče deklice.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice