Slovenija
1791 ogledov

V bližini avtobusne postaje prišlo do trčenja, policija išče priče

prometna nesreča peška na Jesenicah PU Kranj
Do nesreče je prišlo v neposredni bližini avtobusne postaje Senožeti na Jesenicah. Policija išče morebitne priče.

V petek, 3. maja 2024, se je okoli 12.45 v neposredni bližini avtobusne postaje Senožeti na Jesenicah zgodila prometna nesreča. V nesreči sta bila udeležena voznik avtomobila in peška. "Po podatkih, s katerimi razpolagamo, je voznik avtomobila vozil po Cesti železarjev, iz smeri Jesenic proti Slovenskemu Javorniku. V bližini avtobusne postaje Senožeti je v tem času cesto prečkala peška in med njima je prišlo do trčenja. Peška je bila telesno poškodovana in z reševalnim vozilom prepeljana v zdravstveno ustanovo," so sporočili s PU Kranj.

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo morebitne priče, ki so videle prometno nesrečo ali bi lahko dale koristne informacije, da stopijo z njimi v stik. Pokličejo ali oglasijo se lahko na najbližji policijski postaji ali na Policijski postaji Kranjska Gora, telefon 04/582 07 00. Morebitne priče lahko pokličejo tudi na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.