Šport > Nogomet
7457 ogledov

Grozljivo! Nekdanjemu igralcu Maribora med tekmo v glavo priletel nož

Pablo Ceppelini Twitter
Na slovitem mestnem derbiju je s tribun v nesrečnega nogometaša priletel celo nož.

Kolumbijski nogomet je v zgodovini že postregel s številnimi incidenti in tragedijami, izmed katerih je zagotovo najbolj znan umor kapetana kolumbijske reprezentance Andresa Escobarja po odločilnem avtogolu na svetovnem prvenstvu leta 1994.

Zdaj pa prav iz Kolumbije prihajajo nove šokantne scene, ki bi se prav tako lahko tragično končale. Do incidenta je prišlo na enem največjih južnoameriških nogometnih derbijev, velikem medellinskem derbiju med tamkajšnjima osovraženima rivaloma Deportivom Independientejem in Atleticom Nacional, ki se je končal z rezultatom 2:2.

Dobro nogometno predstavo s kar štirimi zadetki je namreč povsem zasenčil incident, ko je nogometaš Atletica Pablo Ceppelini želel izvesti udarec iz kota, a mu je iz tribun nenadoma v glavo priletel nek predmet.

Na veliko presenečenje vseh ni šlo za kakšen vžigalnik, kovanec ali plastični kozarec, ki so pogosto del navijaške folklore, temveč je tokrat nogometašu v glavo priletel kar žepni nož.

Na srečo nož glave ni zadel z rezilom, tako da jo je Ceppelini še dobro odnesel. Nogometaš se je namreč nemudoma pobral in nadaljeval z igro. "Dobil sem buško, malo krvavim, je boleče, a ni potrebno šivati," je po tekmi posledice pokomentiral nekdanji nogometaš Maribora.

Pablo Ceppelini je namreč znano ime slovenskim ljubiteljem nogometa, potem ko je ta Urugvajec sezono 2013-14 preživel v Mariboru kot posojen igralec Cagliarija. Za Vijol'čne je zbral tri uradne nastope (skupaj 94 minut) ter se na koncu sezone veselil naslova državnih prvakov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice