Magazin > VIP
7141 ogledov

Pokazala, zakaj ji pravijo "prvo telo sveta"

Emily Ratajkowski
1/5
Profimedia
Emily Ratajkowski je pritegnila pozornost z obleko, ki več odkriva, kot skriva.

Emily Ratajkowski se je ta teden udeležila dogodka The King's Trust Global Gala, ki je potekal v New Yorku, kjer je pritegnila pozornost z drzno obleko. Slavna lepotica je nosila svileno ​​obleko z globokim izrezom, ki ji je segal skoraj do popka in je poudaril njeno bujno oprsje. Manekenka velja za lepotico z najbolj popolnim telesom na svetu. Dolge noge, ozek pas, polne prsi, nič čudnega, da pogosto izbira oblačila, ki čim bolj razkrivajo njene atribute.

32-letna lepotica naj bi bila trenutno sicer samska. Z bivšim soprogom Sebastianom Bear-McClardom, s katerim se je po dobrih štirih letih zakona ločila leta 2022, ima sina Sylvestra Apolla. Po razhodu se je kratek čas videvala celo z Bradom Pittom in Harryjem Stylesom.

The King's Trust 2024 Global Gala je ustanovil britanski kralj Karel III. Z namenom pomoči mladim so se na prazničnem dogodku zbrali številni znani obrazi, kot so manekenka Irina Shayk, igralka Kate Beckinsale, zvezdniški par Chrissy Teigen in John Legend, nekdanja manekenka Kate Moss in model Ashley Graham.

Komentarjev 2
  • Ender3 15:09 04.maj 2024.

    Pravo telo za kakšen prezgodnji izliv prebivalcem Trstenjakove.

  • dare326 10:42 04.maj 2024.

    Emily v vsej veličini je v treatsmagazine dot kom. Prve številke so malo drage, ob začetku izhajanja so bile vse tri 100$. Najboljši fotografi in manekenke.

Sorodne novice