Magazin > VIP
5250 ogledov

Hollywood dobil nov sanjski par!

harry styles Profimedia
Pikantna podrobnost - njegova nova je prijateljica njegove bivše.

Že nekaj tednov se govori, da je pevec Harry Styles po koncu zveze z Olivio Wilde našel novo partnerko, sedaj pa je očitno prišla potrditev te sladke govorice. 

Njegova nova spremljevalka naj bi bila Emily Ratajkowski, s katero so ga paparaci ujeli v Tokiu (video spodaj), kjer sta se ob avtu poljubljala. Par zveze sicer ni uradno potrdil, je pa v javnost prišel posnetek intervjuja, ki ga je lepotica dala za neki podkast dva tedna pred obiskom Tokia. 

Povedala je, da se je februarja začela z nekom dobivati in da je ta oseba "krasna". "Kakšen mora biti moj partner? Všeč so mi ljudje, ki so samostojni. To mi je pomembno, ker imam tudi sama tako polno življenje," je povedala zvezdnica, ki je bila med letoma 2018 in 2022 poročena s producentom Sebastianom Bear-McClardom, s katerim ima sina. Po koncu zakona so jo povezovali s komikom Petom Davidsonom in celo Bradom Pittom.

Styles pa je bil v zvezi z igralko Olivio Wilde. On naj bi bil kriv za konec njenega zakona z Jasonom Sudeikisom. Zanimivo je tudi dejstvo, da sta Emily in Olivia prijateljici - no, vsaj bili sta. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.