Svet
49480 ogledov

Novo v primeru smrti mame in treh otrok

reka Bojana Skadar Pinterest Reka Bojana pri Skadru.
V preiskavi tragičnega dogodka, v katerem so umrli 39-letna ženska in njeni trije otroci, se je zgodil preobrat.

Pred nekaj dnevi smo poročali o tragičnem dogodku iz Albanije, ko je mama treh otrok - 39-letna Alma Arazi končala svoje in življenje svojih treh otrok. Sprva je prevladala domneva, da so z mostu skočili v reko Bojano. A preiskava je pokazala drugače, poroča albanski Report TV.

Preiskovalci so omenjeni medijski hiši namreč potrdili, da so Alma Arazi in njeni otroci svoje življenje končali pod mostom, na bregu reke.

Tragedija se je zgodila 2. maja ob regionalni cesti, ki vodi k državni cesti Skadar-Murikan. Kmalu po dogodku so v strugi reke na območju Dajlana, približno sto metrov od mostu, našli truplo najstarejšega otroka - devetletne deklice. Mlajša hčerka je bila stara osem, sin pa tri leta.

Otroke predstavil ljubici

reka Bojana preiskava | Avtor: PrtSc PrtSc

Razlog za samomor 39-letnice, ki je obenem končala življenje svojih otrok, naj bi bile težave v zakonu. Lokalni mediji poročajo, da je bila Arazi s svojim osem let mlajšim možem Ergisom Arazijem že več mesecev na bojni nogi in da par ni funkcioniral v ustaljenih okvirih zakonskega življenja.

Ergis Arazi, ki so ga policisti v preteklosti obravnavali zaradi gojenja prepovedanih drog, zanika kakršnokoli fizično nasilje nad ženo in otroki, poročajo albanski mediji. V priporu je zaradi obtožbe povzročitve samomora, saj naj bi s svojimi dejanji precej pripomogel k tragediji.

Tako Report TV navaja, da naj bi Ergis Arazi že več mesecev imel izvenzakonsko razmerje z dekletom, ki je šele pred kratkim dopolnilo 18 let. Otroke, ki jih je imel z Almo Arazi, naj bi celo predstavil novi partnerki. Fotografije teh srečanj so našli v Ergisovem telefonu, poroča navedeni medij.

Alma Arazi | Avtor: Facebook Facebook
Malo pred samomorom popila kavo

Tik pred tragedijo je Alma Arazi (levo) popila kavo s svakinjo Valentino Arazi in ji dejala, da se bo zaradi sporov z možem za nekaj časa preselila k svojemu bratu v Drač.

Genta, Almina sestra je policiji razkrila, da ji je Ergis Arazi grozil, ko mu je v skrbeh zanjo in otroke povedala, da bo njihovo izginotje prijavila policiji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 09:30 15.maj 2024.

    običajna šiptarska posla.... Slovenke, ne mi pol jokat, ko si take nakopljete na glavo....

  • Dsgi0KQt1205 20:04 13.maj 2024.

    Kako žalostno =( Tako lepa ženska...in se potem zaradi enega bedaka gre ubit.

  • alen009 14:40 13.maj 2024.

    No pa imamo še šiptarske novice. Predvidevam, da oni naših nimajo, pa saj to sploh ni pomembno ali ne Zurnal? Smilite se mi, dobesedno.