Slovenija > Črna kronika
2306 ogledov

Padla v Sočo in se huje poškodovala, našli so jo šele zjutraj

Otona Soča Občina Ajdovščina Tolmun Otona, kjer so našli poškodovanko.
Italijanka se je podala na sprehod ob Soči.

Danes ponoči so tuji varnostni organi slovenske policiste obvestili o pogrešani 28-letni državljanki Italije, ki naj bi se nahajala na območju Kobarida. Policisti so na parkirišču blizu naselja Trnovo ob Soči ponoči našli njeno vozilo, ob 9. uri zjutraj pa so našli tudi huje poškodovano 28-letnico, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Po neuspešnem nočnem iskanju se je akcija nadaljevala danes zjutraj pod vodstvom policijske postaje Bovec. Policistom in pripadnikom gorske policijske enote PU Nova Gorica so se pri iskanju pogrešane državljanke Italije pridružili tudi pripadniki Gorske reševalne službe Tolmin, Kobariški prostovoljni gasilci in člani enote reševalnih psov.

Pogrešano so ob 9. uri našli ob reki Soči na Otoni med Kobaridom in naseljem Trnovo ob Soči. Po sedanjih ugotovitvah se je 28-letnica napotila na sprehod ob reki Soči, pri tem pa ji je zdrsnilo in posledično padla v globino ter se pri tem predvidoma huje telesno poškodovala.

Trnovo ob Soči Soča | Avtor: Pinterest Pinterest

Na kraju nesreče so ji nudili zdravniški oskrbo, kasneje pa so jo z vojaškim helikopterjem prepeljali na nadaljnje zdravljenje v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana. Policisti bodo o vseh ugotovitvah obveščali Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.