Šport > Nogomet
218 ogledov

Takšno je stanje mladega nogometaša

Abdelhak Nouri EPA
Abdelhak Nouri ni v življenjski nevarnosti, a ostaja na intenzivni negi.

Mladi nogometaš nizozemskega Ajaxa Abdelhak Nouri se je v soboto zgrudil med pripravljalno tekmo njegovega moštva proti Werderju iz Bremna v avstrijskem mestu Zillertal, po oživljanju so ga s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v Innsbrucku. Ajax je sporočil, da je 20-letni izven življenjske nevarnosti, ostaja pa na intenzivni negi.

Ajax se te dni mudi v Avstriji na pripravah za novo sezono, v soboto pa je pod vodstvom novega trenerja Marcela Keizerja igral proti nemškemu Werderju. Med tekmo se je Nouri zgrudil in poskrbel za paniko na in ob igrišču. Reševalci so mu takoj priskočili na pomoč, ga oživljali, nato pa s helikopterjem odpeljali v bolnišnico v Innsbruck. Tekmo so prekinili in odpovedali.

Nizozemski velikan se je pozno zvečer oglasil in sporočil, da je Nouri izven življenjske nevarnosti, ostaja pa na intenzivni negi.

Nouri je za člansko ekipo Ajaxa debitiral septembra lani, na svoji prvi tekmi, pokalni proti Willemu II, je dosegel gol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.