Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Ana: Ženske smo tako ali tako malo čudne

Ana Hrovat Kanal A
Ana, ki je v četrtek zapustila hišo Big Brother, je povedala, da ji je žal za vse razvrate, ki so se zgodili med zabavami, in da na Pio nikakor ni jezna, ker ji ni bolj zaupala.

Kako veliko je razočaranje?
V bistvu sem zelo vesela, da sem lahko ostala toliko časa. Najbolj pomembno mi je bilo, da sem tu ostala do konca. Razmišljala sem, da bi mi bilo zagotovo žal, če bi vmes šla domov in bi jih morala spremljati prek televizije. Je pa vseeno res malo neprijetno, da greš tik pred koncem ven.

Si verjela v svojo zmago?
Nisem se ravno počutila kot zmagovalka, ker niti nisem prišla v hišo s tem namenom. Nekako sem druge bolj videla kot zmagovalce. Bila sem zelo presenečena, da sem tako dolgo ostala.

S kakšnim namenom pa si se prijavila, če ne za zmago?
Hotela sem videti, kako to poteka. Zaradi neke izkušnje, zanimalo me je, kako je biti v takšnem šovu. Da spoznam nove ljudi in da vidim, kako se bom jaz znašla v takšni situaciji, ker česa podobnega še nisem doživela. Predvsem sem se prijavila zaradi zabave, ne toliko zaradi zmage.

Sta z Mitjo pričakovala, da se bosta uvrstila v superfinale, glede na to, da ste kupili imuniteto?
Ko smo kupili imuniteto, sem se zavedala, da je velika verjetnost, da to gledalcem ne bo všeč in da se jim bo zdelo nepošteno. Če ne bi imela te imunitete, bi lahko šla ven že pred tremi ali štirimi tedni in zato ne bi doživela vsega, kar sem doživela v tem času. Po eni strani sem zelo vesela, da smo jo kupili.

Kako sta z Mitjo preživela noč po izselitvi?
Po oddaji smo okoli polnoči prišli v hotel, kjer smo spoznali starše finalistov. Z njimi smo nazdravili in se pogovarjali. Noč je bila zelo dolga, sva zelo malo spala, saj zaradi adrenalina nisem mogla zaspati. Okoli sedme ure zjutraj sem šele zaspala.

Sta imela vsak svojo sobo?
Imela sva vsak svojo posteljo v isti sobi, ker sva že prej prosila, če sva lahko skupaj, da ne bova po odhodu iz hiše čisto sama. Poleg tega sva zato lahko odstopila posteljo staršem od Tomaža, ker sta imela ločene postelje. Ni pa se nič zgodilo med nama z Mitjo! (smeh)

Kaj čutiš do njega? Si mu kaj zamerila, da se je nenadoma nehal ukvarjati s tabo?
Na začetku je bil prijazen do mene, lepo sva se imela. Kasneje pa sva videla, da imava različne značaje in biti v hiši je povsem drugače, kot če si zunaj. Počasi sva si šla na živce in sva bila kdaj tudi nesramna eden do drugega, zato je razumljivo, da sva se odtujila. Se pa zdaj v redu razumeva. (smeh)

Vate sta se zagledala tudi Tomaž in David. Kako ste gledali na njuna čustva?
Davida nisem resno jemala, ker se mi zdi, da je bilo vse skupaj bolj v šali, ker mu nisem bila všeč samo jaz, ampak še katera druga. Mislim, da mu je bila Ana Mari bolj všeč. Na začetku je mogoče bolj kazal to, a je kasneje sam spoznal, da nisva za skupaj, sploh po tisti nalogi idealen par. Sva pa dobra prijatelja in dogovorila sva se, da bo moj fitnes inštruktor. S Tomažem sva se ujela že od začetka. Takrat je imel nalogo in nihče ga ni maral. Kasneje sem mogoče res dobila občutek, da sem mu všeč. Tomaž se rad heca in večkrat je povedal, da se v hiši ne bi v nič spuščal. Je pa res, da če mu je katera punca simpatična, da to tudi pove, a ne verjamem, da je to bila zaljubljenost.

Katera pozornost vam je šla najbolj na živce?
Mogoče mi je pozornost že malo šla na živce. Ženske smo tako ali tako čudne, če imamo pozornost nam ni prav, ko je nimamo, tudi ni prav. Zakomplicirane smo. Je bilo fajn, ampak počasi sem se že počutila utesnjeno. Ko sta prišli Suzana in Soraja, sem bila zelo vesela, ker so se vsi moški ukvarjali s Sorajo in sem si jaz lahko malo oddahnila, se sprostila.

S Pio sta veliki prijateljici. Vas je njeno pijančevanje motilo?
Ne morem reči, da me je zmotilo, ker tudi sama nisem kaj dosti boljša. Obe sva se zelo razživeli na zabavah, res pa je, da se je Pie alkohol hitreje prijel in je večkrat bruhala. Ne morem pametovati. Ne morem je kriviti. Tudi sama je povedala, da se je prišla v hišo zabavati in da je takšna tudi zunaj. Res pa je, da smo tukaj imeli vsak vikend veliko alkohola. Nekajkrat sem ji rekla, da mogoče preveč pije, nisem pa želela pametovati. Samo enkrat si v hiši Big Brother in je prav, da se je prišla zabavati.

Si bila jezna, da ti Pia ni povedala, da še ni imela vseh operacij? Glede na to, da sta se tako zbližali …
Niti malo nisem bila jezna. Jaz je tega nisem niti nikoli vprašala, nanjo sem gledala kot na žensko in se o tem sploh nisva pogovarjali. Sama je rekla, da se o tem tudi noče pogovarjati, ker se vidi kot žensko. Ko smo izvedeli, sem bila malo presenečena, ampak niti malo jezna. To je njena stvar. Jo povsem razumem, da o tem ni hotela govoriti.

Povedala si, da si se zredili? Morda veš koliko kg?
Joj, ne vem. (smeh)

Kako pa je z oblekami?
So mi kar hitro postale premajhne. (smeh) Že po enem mesecu so mi bile premajhne. So mi pa starši rekli, da se nisem veliko zredila. Sama na sebi čutim in vidim, da sem se zredila za okoli pet kilogramov.

Ti je žal za prizor v bazenu s Tiborjem, Pio in Žigom?
Takrat sem rekla, da mi ni žal, ker ko nekaj narediš, se moraš sprijazniti s posledicami. Zdaj, ko sem razmišljala, bi mogoče drugače odreagirala, če bi bila v isti situaciji. Mislim, da sem bila takrat najbolj pijana, priznam. Začelo se je s šalo, kasneje pa je mogoče res šlo predaleč. Tako kot je, je.

Na eni od zabav sta se z Mitjo zelo zbližala, potem pa si je poljuba želel tudi David. Zakaj mu ga nisi dala?
Vsakič, ko smo bili pijani, je bilo vse v šali in nič ne razmišljaš, naslednji dan pa se držiš za glavo. Takrat sta Martin in Nina nekaj začela in sta naju z Mitjo provocirala. Ko si pijan, si ves pogumen, in ko ti nekdo nekaj reče, moraš to narediti. Sem pa bila očitno sama dovolj pametna, da sem Davidu rekla ne. Nespametna mladina, ko pije. Ne, da se sramujem, vem pa da bi lahko drugače odreagirali. Očitno na trenutke res nismo razmišljali.

Prvi teden so vam očitali, da ste nedružabni. Kaj je bila tista ključna situacija, da si se sprostila?
Ko je prišla Pia. Na začetku smo se spoznavali in z Nino sva se zelo ujeli. Midve sva bili bolj zase, Žiga in ostali so bili proti njej. Jaz sem se družila z njo in sva se umaknili od vseh ostalih, zato sem mogoče delovala bolj mirna. Ni mi bilo do konfliktov in ni mi bilo všeč, da so bili takšni do nje, zato sem se postavila na njeno stran. Ko je prišla Pia, pa sem našla osebo, s katero sva se takoj ujeli in od takrat naprej sva bili glavni.

Kako nameravaš izkoristiti prepoznavnost?
Ne vem. Zagotovo bom izkoristila kakšno priložnost. Pametno je, da to izkoristimo in da se udeležujemo prireditev in dogodkov. Ko prideš ven, bi bil rad z družino in prijatelji, ampak moraš najti tudi čas za intervjuje in prireditve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.