Magazin > VIP
51458 ogledov

William in Kate: Ganljiva obljuba bolni princesi

princ william Profimedia
William je moral zavihati rokave, čeprav bi bil verjetno raje pri ženi Kate.

Princ William se je včeraj vrnil h kraljevim obveznostim. Kot vemo, se je prestolonaslednik od ženinega posega januarja umaknil iz javnosti in se posvetil družini. Do tega tedna je bil ves čas ob Kate, ki je marca s svetom delila vest, da se bori z rakom, sedaj pa se je za družino začel vsakdan. Otroci so se vrnili v šolo, William na delo.

Včeraj je 41-letnik obiskal dobrodelno organizacijo Surplus to Supper, ki je v enem letu po Surreyu in zahodnem Londonu porazdelila 25 tisoč obrokov. "Briljanten model za trajnosti. Sveža hrana, ki bi sicer šla v smeti, se brezplačno razdeli bankam hrane, šolam, domovom za ostarele, zavetiščem, klubom in verskim organizacijam," so zapisali na prinčevem uradnem Instagram profilu.

Princ je v kuhinji pridno poprijel za delo, ki ga je odložil le, ko so mu predali pisma za Kate. Prestolonaslednika je ta geta globoko ganila. O Kate je tistega dne večkrat tekla beseda. Po besedah ​​Rebecce English, kraljeve strokovnjakinje pri časniku "Daily Mail", je Willa v nekem trenutku nagovorila tudi prostovoljka Rachel Candappa, in ga prosila, naj poskrbi za Catherine ter iz njega izvabila ganljivo obljubo. "Bom!" ji je princ zagotovil. 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 12:46 19.april 2024.

    Zelo ganljiv prispevek avtorja tračev !