Magazin > VIP
79266 ogledov

Ljubezenska razmerja Zmaga Jelinčiča: "Vse bi se usedle na bogastvo"

Zmago Jelinčič Saša Despot
Po grenki izkušnji z bivšo ženo Moniko je veliko bolj previden.

Zmago Jelinčič Plemeniti in bivša soproga Monika sta zvezo prekinila že leta 2019. Spomnimo, da ga je žena zapustila in se preselila k mlajšemu partnerju Roku Mikliču, s katerim sta par še danes. Medtem ko Zmago uživa v samskem stanu in pravi, da mu popolnoma nič ne manjka.

"Trenutno nimam ničesar resnega. Zaradi izkušnje z Moniko sem zelo previden. Veliko je gospodičen okoli mene, ki bi se rade usedle na bogastvo, a take takoj prepoznam. Gospe mojih let pa so prestare. Bejba okoli 40 bi mi bila v redu, a mi trenutno nič ne manjka," je za Žurnal24 povedal Jelinčič. Dodaja, da živi za danes in gleda v prihodnost, preteklih zvez ne objokuje. "Nisem človek, ki bi shranjeval fotografije bivših ali imel albume s fotografijami. Kar je bilo, je bilo. Jaz skrbim, da se imam lepo danes in gledam v prihodnost, ne v preteklost," še dodaja. 

Monika je bila Zmagova druga žena, poročena sta bila 16 let, v zakonu pa sta se jima rodili dve hčerki, ki sta stari 20 in 17 let. Zmagova prva žena pa je bila pokojna pesnica, pisateljica in igralka Berta Bojetu Boeta, s katero je imel sina Klmena, ki je danes star 51 let.

Komentarjev 15
  • dmas 15:35 30.april 2024.

    Aaaa, zdaj se pa ve čigavega otroka nosi Valerija... Je imel Zmagec prste vmes ;)

  • sandi76 19:44 29.april 2024.

    Pa kaj se čudiš , Zmago ? Pa nisi mi ti neki lepotec, da bi ženske padle na tvoj sijaj. Ostane ti pač samo še bogastvo !

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 16:37 29.april 2024.

    Starejši vemo, kdo je Zmago in kako je sodelovati oz. biti z njim. Razpadle so mu vse poslanske skupine, tako da je očitno res težko z njim. Pa tudi Polonca Dobrajc, s katerim sta si bila nekoč bliže kot danes, ...prikaži več bi vedela povedati kaj o njem.

Sorodne novice