Magazin > VIP
78301 ogledov

Takole po objavi novice, da se ločuje, uživa Lara Romih

Boštjan Romih Lara Romih mediaspeed
Glasbena podlaga pove vse ...

Pred enim mesecem je Slovenijo šokirala vest, da se ločuje voditelj Boštjan Romih. Z ženo Laro Romih sta kar dvajset let veljala za enega najbolj srečnih parov naše estradne scene. Zakonca, ki imata tri otroke, sta že nekaj časa živela ločeni življenji, je Boštjan povedal za Suzy. 

Mnoge zanima, kdo od njiju bo obdržal prečudovito družinsko hišo, ki jo je oblikovala Lara. Ogledate si jo lahko TUKAJ

Medtem ko se zdi, da se je Boštjan iz javnosti malce umaknil, pa Lara na Instagramu razkriva, kako sedaj preživlja svoj čas. Lepotica je s prijateljicami v Italiji obiskala smučišče Cervinia, ki leži v bližini meje s Švico. Dekleta so zelo uživala, kar dokazuje tudi glasbena podlaga, ki jo je Lara izbrala za svoj video - The Good life (dobro življenje, op. avt.).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

Komentarjev 6
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:35 15.april 2024.

    Človek pa meni vedno deluje kot nedonošenček, ki ga po pomoti niso dali malo v inkubator!!! Sicer pa: Kaj le imata onadva z nami in mi z njima????

  • Avatar Zoran
    StarMačk 15:55 09.april 2024.

    Ir. K., Agroemona na svoji farmi pri Vodicah nima le ene, ampak polno štalo lepotic in me zanima kdaj lahko pričakujemo prispevek!? No, samo predlagam, da se vam ne bo več treba matrati za vsako lepotico posebej...

  • Pierre 14:46 09.april 2024.

    Dekleta pedenajo italijanski natakarji, ma che cazzo!!!