Magazin > VIP
38486 ogledov

Strokovnjakinja iz Poroke na prvi pogled hodila z vsemi temi znanimi Slovenci

sonja javornik Rino Gropuzzo
To nam je razkrila.

Sonja Javornik, ki je v novem šovu Poroka na prvi pogled strokovnjakinja za partnerske odnose in parom pomaga pri premagovanju ovir, s katerimi se soočajo, je za Žurnal24 razkrila, s kom vse je bila v zvezi, nekaterih pa se spominjamo tudi sami.

Sonjin prvi fant je bil Sašo Bole, v tistem času je bil vodja skupine Bombe in zelo priljubljen radijski voditelj na takratnem Gama MM. O njem je Sonja povedala: "Sašo je bil moja prva velika ljubezen. Pet let sva bila skupaj, ko sva končala, sem mislila, da je to to in da nikoli več ne bom imela partnerja. Bil je strašno zabaven, ljubeč, ampak hudo hudo boemski. To je bil zame izziv. Težava je bila tudi ta, da z moškimi nisem imela izkušenj, da bi razumela, da pač večinoma niso ljubitelji romantičnih komedij, da ne znajo brati misli, da s tem, da je nor na nogomet, ni nič narobe … Skratka - Hollywood je kriv, da so bila moja pričakovanja povsem nerealna. Kdo ve, morda bi kdaj kasneje lahko ostala skupaj …"

Sonja Javornik | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Po vrnitvi iz Beograda je Sonja tri mesece hodila z Vanjo Aličem, vodjo skupine Zaklonišče prepeva. Z Vanjo sta bila že pred njeno selitvijo dobra prijatelja, ona ga je tolažila, ko mu je razpadal prvi zakon, on pa je ob ločitvi tolažil njo. A se je hitro izkazalo, da nista za skupaj.

Zadnja Sonjina velika ljubezen je bil mojster montaže Zlatjan Čučkov, ki predava tudi na AGRFT. “Zlatjan je zame največji umetnik pri nas, pravi genij. Zelo ga občudujem in sem vesela, da sva prijatelja. Pogosto se slišiva, saj me vedno spravi v smeh s svojimi inteligentnimi besednimi igrami in domislicami. Imela sva čudovito prvo leto, potem pa je bila situacija zelo težavna, saj je bil njegov sin zelo bolan, tako da je imel doma pravo ambulanto, saj mu je sam vsakodnevno delal dializo in tudi drugače skrbel za njegovo zdravje in vse druge potrebe. Zlatjan torej ni samo izjemen umetnik, pač pa tudi požrtvovalen oče in zato ga še bolj občudujem,” je dodala Sonja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Pierre 19:22 01.april 2024.

    Koga zanima kdo jo je brusil????? Nobenga!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:10 01.april 2024.

    Zanimiva ženska, ki je marsikateri ženski trn v peti. Je pa zanimivo, da komentira nekaj o čemer očitno nima pojma in to je partnerska zveza.

  • Grof 10:22 01.april 2024.

    Ni slaba beyba, bi pa lhko …..