Magazin > VIP
76986 ogledov

Ali ta video razkriva novice o ljubezenskem življenju Monike Jelinčič?

monika jelinčič Instagram
Pred nekaj časa smo mislili, da je konec, zdaj pa …

Avgusta leta 2022 smo pisali, da naj bi bila zveza Monike Jelinčič in Roka Mikliča v krizi. Takrat je vir blizu Monike povedal:  "On je malo specifičen, imata vzpone in padce. Monika se je že dvakrat izselila, enkrat k staršem, drugič k prijateljici, a nato vedno pride do opravičevanj in se vrne k njemu. Žalostno je, a dokler sama ne bo udarila po mizi, bo to verjetno tako.”

Leto po tem, lanskega novembra, so Slovenske novice poročale, da naj bi bilo zveze med Rokom in Moniko res konec. Miklič takrat zadeve ni komentiral, je pa februarja letos objavil video s potovanja na Sokotro, ki velja za enega najodročnejših kotičkov sveta. Na veliko presenečenje smo na posnetku odkrili tudi Moniko! So bile informacije o razhodu napačne, sta ljubezni dala še eno priložnost ali sta le prijatelja, ki ju poleg ljubezni do padalstva druži tudi ljubezen do potovanj?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rok Miklič (@zmajcek2303)

 

Komentarjev 15
  • Idioti 20:25 27.marec 2024.

    Če bi jaz dobil takšne komentarje na novičke , ki jih je sama sprožila , noben novinar več v SLO ne bi mogel o meni več nič napisati . Bila bi tiho kot miš !

  • Pierre 18:22 27.marec 2024.

    Posle jebanja nema kajanja.

  • Nevica 17:22 27.marec 2024.

    Žurnal24 je postal precej velika beda od medija - slabše od Lady! Kot, da Sovenija nima resnih tem!