Magazin > VIP
60502 ogledov

Nova zveza Monike Jelinčič že v krizi? To pravijo naši viri!

monika jelinčič Instagram
Težave v raju?

Kot je znano, je Monika Jelinčič (danes Zupanc) leta 2019 po šestnajstih letih zakona zapustila dolgoletnega poslanca Zmaga Jeličiča in odšla z veliko mlajšim podjetnikom Rokom Mikličem. Moniko in Roka je združila strast do padalstva in čeprav svoje ljubezni nista pogosto izpostavljala, Rok na Instagramu občasno le razkrije skupne romantične trenutke s potovanj, morja ali podvigov v zraku.

A življenje ni Instagram, pravijo, in to naj bi držalo tudi za razmerje Monike in Roka. "Slišal sem, da naj bi Moniko že večkrat vrgel iz stanovanja in da je njuna zveza daleč od idealne. To mi je razkrila oseba, ki jo poznava oba in ki naj bi ji Monika to zaupno povedala," je novo zvezo bivše žene komentiral Zmago Jelinčič

Do omenjenega vira, ki nam je potrdil Zmagove besede, smo se dokopali tudi sami. "Res je. On je malo specifičen, imata vzpone in padce. Monika se je že dvakrat izselila, enkrat k staršem, drugič k prijateljici, a nato vedno pride do opravičevanj in se vrne k njemu. Žalostno je, a dokler sama ne bo udarila po mizi, bo to verjetno tako," je zaupal naš vir, ki naj bi te informacije izvedel neposredno od Monike. 

Za komentar na govorice smo poklicali tudi Moniko in Roka. Prva se na naše sporočilo ni odzvala, drugi pa je prijazno povedal, da zadeve ne bo komentiral. 

Komentarjev 18
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:06 29.avgust 2022.

    Monika je pri Jelinčiču zelo trpela. Tip je ljubosumnež, prostak, škrtuh in še obseden z nadzorom. Le na kaj jo je dobil mlado, lušno punco kot je Monika bila? Pa govori se, da je tudi že meka cure, zato pa ...prikaži več je toliko ene nakopičene jeze, ker bi rad pa ne more. Drugače pa me zanima koliko vas je tukaj vezanih in da kar naprej plujete po mirnem morju, a?

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 22:58 28.avgust 2022.

    Tako bom napisal,da ne bom nesramen! Če bi bila ta Monika kaj vredna nebi odšle obe hčerki k Zmagotu!! To se zgodi,če je materi sex več vreden kot otroci iz prejšnje zveze!! Rešitev za Moniko je odhod v islam saj ...prikaži večj bo tako nosila burko in je ljudje ne bodo prepoznali ,da bi jo bilo sram kakšna mati je!!

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 17:35 28.avgust 2022.

    Zmago najemi čistilko bivša žena že trka na vrata!! Prišla bo na sveže poprtavljena !! Gospa je ugotovila,da tista 2 cm več med nogami ni vredno tega kaj počne novi parner z njo!! Zmago če vzameš bivšo nazaj nisi vreden,da ...prikaži veča sopnce sveti po tebio!!

Sorodne novice