Magazin > VIP
63949 ogledov

Po težkih preizkušnjah končno dobre novice za Jelinčiča in njegovo hčer

Zmago Jelinčič vila v Žusterni Saša Despot
Spet se lahko veseli!

Najprej je razpadel njegov zakon, nato se je v kopalnici hudo porezala njegova mlajša hčerka in potrebovala kar 25 šivov, potem je bil v strahu za sinom, ki je bil 10 dni v umetni komi, za piko na i pa se je moral posloviti še od poslanskega stolčka ...

Zmagu Jelinčiču v zadnjem času ni bilo lahko, a tudi pri njem je po dežju spet posijalo sonce. Zelo ga je razveselila starejša hčerka Aleksandra Tisa, ki so jo že v rosnih otroških letih označili za čudežnega otroka, saj ima neverjeten slikarski talent. Letos je zaključila četrti letnik Srednje šole za oblikovanje in fotografijo in se vpisala na eno od najbolj prestižnih evropskih univerz, na Kraljevo akademijo za likovno umetnost v Antwerpnu. Belgijska univerza je ena od najstarejših v Evropi, ustanovljena je bila že leta 1663.

Aleksandra je te dni izvedela, da so jo sprejeli na želelno akademijo. Jelinčič je nanjo seveda zelo ponosen. Kot nam je že pred časom razkril, bo kril stroške šolnine v višini 1500 evrov letno in tudi vse stroške bivanja v Belgiji ter pripomočke, ki jih bo potrebovala za študij.

Mladenki čestitamo!

Komentarjev 9