Magazin > VIP
49728 ogledov

Jelinčič po padcu na TVS: "Verjetno me bo bolelo še nekaj časa"

Jelinčič
Se je močno poškodoval?

Na sinočnjem soočenju predsednikov strank na TV Slovenija, ki ga je vodil Igor Pirkovič, se je Zmago Jelinčič (SNS) precej razhudil nad po njegovi oceni nesmiselnostjo debate. "Ta zadeva nikamor ne pelje, ne morem priti do besede," je obupoval in se odločil, da bo protestno zapustil studio.  A pri zadnji stopnici se je zalomilo, saj jo je Jelinčič spregledal in padel. Zatem so studio protestno zapustili še Luka Mesec, Tanja Fajon, Marjan Šarec in Ljubo Jasnič.

Jelinčič je danes, takoj ko je vstal iz postelje, za zurnal24.si povedal, da jo je odnesel brez poškodb. "Jaz mislim, da je vse ok. Malo me boli leva noga, zlomljeno ni nič, je pa zoprno in verjetno me bo bolelo še nekaj časa. Res je tudi močno zaropotalo, a ne moje kosti, tako krhke še niso (smeh), pač pa sem med padcem prevrnil stol. Šlo je za ta prehod iz svetlobe v temo, kjer je bila še ena stopnica, ki je nisem opazil in sem stopil v prazno. Kdor si je zamislil to sceno, je bolj slabo razmišljal. Stopnice pri odru so bile zelo visoke in smo skoraj skakali dol, a za zdaj o tožbi zaradi padca še ne razmišljam," je povedal Jelinčič.

Sinočnje soočenje pa je že včeraj zvečer postalo pravi spletni hit. Ljudje se na družbenih omrežjih šalijo, da je šlo za razvedrilno oddajo, ne pa soočenje in da se jim je naročnina za RTVS končno obrestovala. Šale padajo tudi na račun Zmaga Jelinčiča, nasmejal se jim je tudi sam. "Hčerka mi je včeraj poslala eno, ki me je res nasmejala. Tisto z mojo sliko in pripisom: Zmago Jelinčič, 1948 – 2022, padel za Slovenijo," je v smehu dodal. Spletni komentatorji pa so med drugim zapisali, da je s padcem "dobil svoje 4 odstotke". Več zabavnih komentarjev si lahko preberete TUKAJ. 

Zmago Jelinčič | Avtor: Facebook Facebook

 

Komentarjev 31
  • LolekinBolek 20:00 22.april 2022.

    Njegova najboljša predvolilna poteza. V parlamentu 100%

  • Ender3 16:28 22.april 2022.

    Ne vem kaj, ima plemeniti početi v politiki ?. Populist, lažnivec, ki v vski vladni sestavi z glaovi svojih, kasira podporo. Tarifo sam postavlja, narod pa naslavlja, da je glup. In zakaj bi glup narod glasoval za nacionalista. ?

  • PaPajapopi 13:49 22.april 2022.

    https://youtu.be/qGAoRmch6YQ

Sorodne novice