Magazin > VIP
82220 ogledov

Jelinčič razkril, kaj bo počel sedaj

Zmago Jelinčič vila v Žusterni Saša Despot
Ne bo mu dolgčas …

Zmago Jelinčič se je poslovil od poslanskega stolčka, a pravi, da ne bo počival. Trenutno veliko časa preživlja v svoji primorski vili, kjer ureja številne zbirke, zgodovinskih vrednosti. Zaposlen pa je tudi s skrbjo za hčerki, ki po ločitvi od njune mame Monike živita pri njem. Starejša letos zaključuje maturo in se pripravlja za sprejemne izpite na Kraljevi akademiji za likovno umetnost v Antwerpnu, mlajša pa zaključuje prvi letnik gimnazije. Zmago pravi, da njegova vzgoja temelji predvsem na zaupanju. "Zaupam jima, da bo vse v redu in jima pretirano ne težim," pravi.

Sicer pa je prepričan, da v življenju moraš nekaj narediti oziroma pustiti za sabo in da se mu sedenje v parlamentu ne zdi dovolj, zato se bo kmalu lotil pisanja. "Napisal bom novo knjigo, za človekom morajo ostati neka dela, da sediš v parlamentu je premalo. Pred časom sem izdal knjigo o upravnih kolekih, to želim nadaljevati še s sodnimi in cerkvenimi koleki. To se mi zdi pomembno za našo zgodovino, saj teh stvari ni zbranih nikjer drugje," pravi dolgoletni poslanec, ki tudi v politiki še ni rekel zadnje.

Na vprašanje, ali bo čez štiri leta še enkrat kandidiral za poslanca, je odgovoril: "Zakaj pa ne, morda pa že prej. Novi vladi želim veliko uspeha, a bomo videli, če so se ljudje prav odločili."

Komentarjev 20
  • molka 09:37 23.junij 2022.

    tastar je....se lopovski preverant

  • Ocvirke 19:34 19.junij 2022.

    Knjiga bo zelo zanimiva. Če bo napisana iskreno in po resnici...

  • Avatar Sara_Hardey
    Sara_Hardey 16:46 19.junij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......... >>>>>>>>>> Www.OrdCash.Com

Sorodne novice