Magazin > VIP
88682 ogledov

Foto: Rajske ljubezenske počitnice Jelinčičeve bivše žene

monika jelinčič Instagram
Z novim partnerjem uživa na polno …

Videti je, da Monika Zupanc, bivša žena poslanca Zmaga Jelinčiča, uživa na polno. S partnerjem Rokom Mikličem sta konec leta preživela na rajskem Mauritiusu, od koder je Rok objavil nekaj rajskih posnetkov s ptičje perspektive. Kot je znano, Moniki in Roku ni skupna le ljubezen do potovanj, temveč sta tudi oba strastna padalca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rok Miklič (@zmajcek2303)

Fotografija, ki jo je Rok na Instagramu objavil te dni, pa je sprožila tudi vroče govorice. Na njegovem prstancu se namreč sveti debel prstan. Sta golobčka na počitnicah skočila tudi v zakon? Tega podatka nimamo, a sodeč po Instagram fotografijah je Rok omenjeni prstan nosil že prej. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rok Miklič (@zmajcek2303)

Sicer pa se je med Moniko in Zmagom zgodil preobrat. Ob razhodu, leta 2019, sta obe hčerki odšli z Moniko, a sta si kasneje premislili. Najprej se je nazaj k Zmagu odselila mlajša hčerka, konec lanskega leta pa še starejša, ki letos zaključuje srednjo šolo in kmalu odhaja na TO prestižno univerzo. 

Bivša zakonca sicer še vedno nista rešila delitve premožena, saj se je postopek na sodišču zavlekel. Kot je znano, je jabolko spora predvsem prestižna vila v Žusterni, ki jo trenutno uporablja poslanec s hčerkama. 

Komentarjev 7
  • Avatar Ransniolla
    Ransniolla 23:58 15.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar Antikrist
    Antikrist 11:30 15.januar 2022.

    A veste zakaj Zgubotu smrdijo noge? Ker ima mrliča med nogami!

  • sam1 10:48 15.januar 2022.

    Si je pač punca našla nekoga,kateri pridno obdeluje njen vrt,kar je bila v prejšnji zvezi misuja nemogoče.....

Sorodne novice