Magazin > VIP
525 ogledov

Po smrti mame še ena boleča izkušnja za Tilna Lotriča

Tilen Lotrič Instagram
Kljub težkemu obdobju najde veselje v svojem poslanstvu in hobijih.

Kot je prva poročala revija Lady, je naš priljubljeni pevec Tilen Lotrič spet samski. Za Žurnal24 je sicer povedal, da je zveza razpadla že pred nekaj časa, a tega ni obešal na velik zvon, ker zveze tudi pred tem ni izpostavljal. Tudi tokrat pa se je zatekel glasbi, tako že nastaja skladba, v katero je izlil svoja čustva ob razhodu. "Staro se je zaključilo, čas je za novo obdobje, ki je tudi inspiracija za novo skladbo," pravi Tilen.

Kljub težkemu obdobju, poleg razhoda se je lansko leto poslovil od mame, ostaja optimističen. Veselje, žalovanje in uteho najde v glasbi, velika ljubezen našega mladega glasbenika pa so tudi potovanja. Nedavno je obiskal Maldive, na otoku, kjer je počitnikoval, pa je bilo še veliko Slovencev, zato je Tilen priredil celo spontani koncert. "Potovanja so moje veselje, rad odkrivam nove kraje, novo hrano, rad sem med ljudmi. Seznam krajev, ki jih želim obiskati je dolg, vsekakor pa me vleče v Afriko, Indijo in Azijo," še dodaja Lotrič. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.