Magazin > VIP
3187 ogledov

Petar Grašo: Potrdil veselo novico!

Petar Grašo instagram
Družina se bo povečala.

Glasbeni par Petar Grašo (48) in Hana Huljić (33) pričakuje drugega otroka. Veselo novico je za InMagazin potrdil pevec. Kot je znano, se je njuna zveza začela leta 2021, nekaj mesecev po tem, ko sta Grašo in pevka Danijela Martinović (52) končala dolgoletno zvezo. Kmalu so se začele govorice o poroki, nato pa se je izvedelo, da je Hana noseča.

Hana je Petra spoznala kot deklica, ko je mladi glasbenik prišel k legendarnemu Huljiću po nove uspešnice. Hana naj bi že prej izrazila simpatijo do Graša, ki je bil takrat v zvezi z Danijelo. Poznata se že od njenega otroštva, leta 2016 pa sta posnela pesem 'Srce brez vodika', za katero je glasbo napisal Hanin oče Tonči Huljić (62), besedilo pa je mama Vjekoslava (61). Huljić naj bi sprva temu sodelovanju nasprotoval. "Izsilil sem tisti duet, ata Huljić pa je celo malo protestiral. Vesel sem, da nam ga je uspelo prepričati, čeprav se zdi nekoliko strog," se je takrat pošalil Petar.

Sredi leta 2021 so se začele govorice o njunem razmerju, Splitčani so ju pogosto videvali v mestu, par pa svoje zveze dolgo ni želel potrditi v javnosti. Nato pa se je oktobra istega leta dokončno potrdilo, da sta Petar in Hana v zvezi. Kmalu se je začelo govoriti o poroki, kar je marsikoga presenetilo, saj je šlo še za novo zvezo, januarja 2022 pa se je izvedelo, da je Hana noseča in da so se priprave na poroko že začele.

Par sedaj pričakuje drugega otroka. Govorice so se začele že konec lanskega leta, a je dedek Tonči vse zanikal, še piše 24 Sata. "Želel bi si več vnukov. Kar se mene tiče, bi bilo to super, ampak nihče okoli mene ni noseč. Vedno pravim, da bi si poleg Albe želel še več vnukov. Zaenkrat še ni. Bo," je komentiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice