Magazin > VIP
7928 ogledov

Naša televizijska zvezdnica manj kot leto dni po porodu spet noseča

Eva Petrnelj Instagram
Njena prvorojenka bo 17. aprila dopolnila eno leto, Eva pa je že sporočila novico, da je drugič noseča!

Športnico in podjetnico Evo Petrnelj zelo dobro poznajo ljubitelji resničnostnega šova Exatlon, kjer je Eva tekmovala leta 2021. Kasneje se je odločila za podjetniško pot, na kateri se ukvarja s storitvami in izdelki s področja osebnega trenerstva. Lansko leto pa je s sledilci na Instagramu delila tudi osebno srečo, 17. aprila 2023 je namreč postala mamica prvorojenki Eli. 

Eva pa je še pred Elinim prvim rojstnim dnevom na Instagramu sporočila, da je že v pričakovanju drugega otroka. "Družina Milič se bo povečala, dojenček številka dve. Sem že povedala, da sva jaz in cona udobja skregani, še takrat, ko ne načrtujemo novih izzivov, nas najdejo sami. Komaj čakamo, da te spoznamo!Mami je zdaj super, Ela se stiska in me lupčka po trebuščku, tata ima že par sivih las. Skratka, se veselimo tega norega poletja! Jaz pa v prihodnjih dneh končno podelim z vami, kaj vse se je dogajalo zadnje mesece," je veselo novico sporočila Eva. 

Evo smo leta 2021 spremljali v šovu Exatlon, kjer je spretno premagovala ovire, dokler ni udarila nesreča. Tik pred koncem šova si je namreč preklala zgornjo ustnico. Čeprav se sliši nedolžno, je to za lepotico pomenilo konec televizijske pustolovščine. Vse to je bilo hitro pozabljeno. Evo je v Sloveniji nestrpno čakal fant Žiga, ki ga je spoznala v fitnesu. Bil je njen trener, iz tega odnosa pa se je razvila ljubezen, ki jo bosta kmalu okronala že z drugim otrokom. 

Komentarjev 2
  • wolfenstein 19:32 06.marec 2024.

    Ah žurnal... Zakaj je to novica? Saj ni edina ki f*ka.

  • jakec42 13:55 06.marec 2024.

    Kdo bi si mislil-a je sexala?*

Sorodne novice