Magazin > VIP
163073 ogledov

MasterChef ostal brez Luke Jezerška

Luka Jezeršek Anže Petkovšek Luka Jezeršek
To je razlog.

Gledalci so v zadnjih delih šova MasterChef pogrešali sodnika in chefa Luko Jezerška. A brez skrbi, priljubljeni sodnik šova ni zapustil na vedno, odsoten je bil namreč zaradi prehlada, so za Žurnal24 sporočili s Pop TV. Letos se je Luki in Karimu sicer pridružil novi sodnik, to je Mojmir Šiftar. Zamenjal je Bineta Volčiča, ki se je od oddaje poslovil, ker se je preselil na Goričko, kjer z ženo vodita kmečki turizem. 

pop tv Magazin To so nove Popove zvezde, ki jih sofinanciramo tudi davkoplačevalci!

Nova sezona MasterChefa Slovenija pa je duhove burila še pred predvajanjem, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je oddaji namreč namenilo 200 tisoč evrov. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je namreč oddalo javno naročilo, s katerim želijo promovirati znak "Izbrana kakovost - Slovenija" za sektor mleka, mesa in sadja. Javno naročilo vključuje zakup oglasnega prostora, izvedbo kreativnih zapletov in ostale promocijske umestitve v oddaji Masterchef Slovenija. Iz dokumentacije je razvidno, da je bilo merilo, ki so ga uporabili, najnižja ponudbena cena brez davka. Produkcija plus je predložila ponudbo v višini 199.999,48 evra z DDV. Izvedli so en krog pogajanj, v katerih pa ministrstvu ni uspelo znižati cene. Več o tem TUKAJ. 

 
Komentarjev 2
  • SlavkoKrizman 17:25 30.april 2024.

    Te oddaje samo poneumljajo gledalce...Pa naziv "chef"...ker slovenska beseda ni dovolj dobra...

  • Ender3 16:55 30.april 2024.

    A je kdo pomislil, da bi masterchefa lahko ukinili. Takšnih zrežiranih šovov ljudje ne potrebujejo. Banda komercijalna ..