Šport
19118 ogledov

Znana slovenska smučarka v veselem pričakovanju!

Maruša Ferk Saioni Epa
Znana slovenska smučarka Maruša Ferk Saioni je sporočila, da s partnerjem, nekdanjim francoskim alpskim smučarjem, pričakujeta otroka.

Zdaj že nekdanja slovenska alpska smučarka Maruša Ferk Saioni, ki je smuči obesila na klin po sezoni 2021/22, je s sledilci na družbenih omrežjih delila veselo novico. S partnerjem, danes 54-letnim Christophom Saionijem, pričakujeta otroka. Danes 34-letna Gorenjka, ki je bila vrsto let del slovenske alpske reprezentance, spola naraščaja s sledilci še ni razkrila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marusa Ferk Saïoni (@marusaferk)

"Otrok se nalaga. Prihaja kmalu. Otrok je že opravil veliko športa: smučanje pri 100 km/h, gorsko kolesarstvo, drsanje, golf ... tako da bomo videli," je v objavi na Instagramu zapisala nekdanja smučarka, ki se je preizkusila v vseh disciplinah. Edino uvrstitev na stopničke je dosegla daljnega leta 2009, ko se je veselila tretjega mesta v Garmisch-Partenkirchnu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Dragonja 15:27 22.junij 2023.

    Vso srečo Nuša,upam pa tudi,da se ne boš reaktivirala.

  • SamoResnica 07:16 21.junij 2023.

    Mene pa zanima, da kako nekdo, ki si izmišljuje ali bo ali ne bo kar avtomatsko pride v A reprezentanco nazaj, med tem ko se druge pa trudijo in borijo za njo? Sem mnenja, da ji ne pripada avtomatska vrnitev ...prikaži več v A reprezentanco. Zakaj že bi?