Svet
11268 ogledov

Nove podrobnosti o umoru nosečnice, razkrili sporočila morilca

Italija Profimedia - fotografija je simbolična
Njena kratka afera se je končala tragično, bivši ljubimec ji je grozil eno leto.

Italijanski mediji so razkrili tudi grozljiva sporočila Bujarja Fandaja, ki je v torek do smrti zabodel 27-letno Vanesso Ballan. Kot smo pisali včeraj, je bila Vanessa z morilcem v kratkem razmerju, ki ni prenesel zavrnitve in konca razmerja. Vanessa je bila že 11 let v razmerju z Nicolo, skupaj sta imela štiriletnico in pričakovala drugega otroka. Vanessa je bila v tretjem mesecu nosečnosti in je pravkar nastopila predčasni porodniški dopust. Več v spodnjem prispevku.

Italija Umor Svet Nosečnico našli brez življenja pred domačim pragom

V torek zvečer so domnevnega 41-letnega morilca že aretirali, zdaj prihajajo na dan nove podrobnosti o umoru in njegovih grožnjah. Mnogi se namreč sprašujejo, zakaj se niso njegove grožnje in njena prijava o zalezovanju zdele dovolj za dodatne ukrepe in zaščito Vanesse.

Kratka afera se je končala tragično

Kot poročajo mediji, se morilec ni sprijaznil s koncem razmerja. Zato je Vanessi približno eno leto grozil tako z razkritjem njunih posnetkov možu kot s smrtjo. "Če se ne vrneš k meni, te bom ubil," se glasi eno od njegovih sporočil. "Če se ne vrneš k meni, bom tvojemu možu pokazal najine skupne posnetke," je bila še ena od groženj. 

Zaradi groženj je Vanessa za svojo prevaro povedala dolgoletnemu partnerju. Zaradi nenehnih groženj in zalezovanja ženske celo na delovnem mestu, se je Vanessa 26. oktobra odločila za prijavo 41-letnika.  

Po prijavi se je stanje za nekaj časa normaliziralo. Po poročanju časnika Il Corriere del Veneto se je morilec po policijski preiskavi hiše umiril. Na tožilstvu niso izrekli nobenih varnostnih ukrepov, saj so čakali na poglobljene analize telefonskih sporočil med napadalcem in žrtvijo. Žrtev je namreč vsa grozilna sporočila 41-letnika izbrisala, saj se je bala, da bi partner izvedel za razmerje. Po poročanju časnika, naj bi bila prav novica o nosečnosti in o predčasnem porodniškem dopustu tista, ki je v moškem sprožila jezo. 

Moški je pred napadom objavil tudi video na TikToku, kjer sporoča: "Dajem ti svoje srce, a nikoli ne razmišljaj o tem, da bi me prevarala. Če padeš iz mojega srca, se tja nikoli več ne vrneš." 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • tomi67 17:44 21.december 2023.

    Za žensko pač občasna popestritev seksualnega življenja, za šiptarja pa usodna ljubezen. Nesporazum.

  • Idioti 14:09 21.december 2023.

    Sam še naprej se babe dajajte šipcem in ostalim enako nenormalnim !