Svet
45570 ogledov

Nosečnico našli brez življenja pred domačim pragom

Italija Profimedia - fotografija je simbolična
Njen partner je bil medtem doma, hčerkica v vrtcu.

Italijo je včeraj pretresel krut femicid. Žrtev je komaj 27-letna Vanessa Ballan, ki jo je napadalec ubil pred vhodom njenega družinskega doma.

Živela je v Trevisu v mali stanovanjski soseski v zaselku Riese, ki je sestavljena iz dvojčkov in frizerskega salona. Vanessa Ballan je delala kot prodajalka v bližnjem supermarketu in je pred kratkim začela predčasni porodniški dopust, v času uboja je bila noseča.

 

Z napadalcem naj bi imela razmerje

Vanessa je bila po poročanju italijanskih medijev že 11 let v razmerju s 27-letnim partnerjem Nicolo Scapinellom. Leta 2019 se jima je rodila hčerkica, ki je bila v času uboja v vrtcu. Nicola je bil doma. 

Pred časom naj bi imela Vanessa razmerje s 14 let starejšim Bujarjem Fandajem, ki ga je končala. 41-letnik prekinitve razmerja ni prenesel in je Vanesso še dolgo zalezoval. Vanesso je napadalec najpogosteje nadlegoval prav v njeni službi, v trgovini. V oktobru je Vanessa Bujarja prijavila zaradi zalezovanja. 

Kot so medijem sporočili preiskovalci, je bila Vanessa ubita z najmanj sedmimi globokimi vbodi v prsi. Truplo so našli na vhodu njenega doma, številko za klice v sili je poklical sosed. V torek pozno zvečer so domnevnega morilca izsledili in aretirali blizu njegovega doma v kraju Altivole (Treviso). Iz pričevanja partnerja Vanesse Ballan se je kot možni osumljenec takoj pojavil Fandaj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • rd2dmk2 13:57 20.december 2023.

    glejte punca ima moža in otroka. pa kateri vrag jo spravi da se gre gonit s še enim dedcem ? aja firbec, ker je od 16 let z enim in istim, pa jo glede na FB in instagram mal zamika ...prikaži več kako je pr sosedu. ok za začetek je dobila enga bučka, no mogoče pa bi z naslednjim jo odmahala nekam in doma pustila hčerko in samega očeta. in za konec. tle uvoz nima nobene veze. tle manjka vzgoje.

  • kapibara1 13:36 20.december 2023.

    ŽAL si je popolnoma sama kriva ! Kva se je pa spečala z napačno versko zblojenim spačkom

  • alen04 09:49 20.december 2023.

    Rezultati uvažanja golazni.