Magazin > VIP
6322 ogledov

Presenetila: "Spraševala sem se, ali mi bo kdaj žal"

Katarina Benček instagram
Katarina Benček pravi, da ji ginekologinja ni dala najboljših napovedi, a se je že zelo kmalu zgodil mali čudež ...

Podjetnica, pisateljica, resničnostna zvezdnica in spletna vplivnica Katarina Benček je ta teden sporočila veselo novico, s partnerjem Markom bosta postala starša. S to novico je presenetila skoraj vse, saj je vedno odkrito govorila o tem, da ni prepričana, če se vidi v vlogi mame. 

Mnenje je spremenila, ker se je veliko znank soočalo z neplodnostjo, zato se je za pregled pri ginekologinji odločila tudi sama, slika pa ni bila ravno rožnata. A narava je naredila svoje in Katarina je bila že mesec dni po obisku ginekologinje noseča. "Midva sva šla v to spontano, nikoli to ni bila moja življenjska želja, a je k temu pripeljal splet okoliščin. Veliko znank ni moglo zanositi, nato mi še ginekologinja ni dala dobrih napovedi, zato sem se začela spraševati, ali mi bo kdaj žal, če se ne odločim za otroka. Marko si ga je želel in tako sem se po vsem naštetem odločila, da bi rada bila mama. Zagotovo so bila faktor tudi najina leta, jaz bom letos 38, Marko pa 44," je za Žurnal24 odkrito spregovorila Katarina.

Kljub nosečnosti in materinstvu pa se ne namerava odpovedati sebi in stvarem, ki jih obožuje, le prilagoditi svoj življenjski slog otroku. Z Markom sta znana tudi kot velika popotnika, zato sta nedavno kljub nosečnosti obiskala Maldive in Dubaj, zeleno luč za to sta Katarini dali kar dve ginekologinji. Par pa že komaj čaka, da bo svet lahko raziskoval skupaj z naraščajem. Katarina pravi, da je na zadnjem potovanju videla ogromno otrok in dojenčkov, kar ji je samo še potrdilo, da se vse da, če se le malo prilagodiš in ne kompliciraš. "Nisem prestrašena nosečnica, se mi zdi, da danes otroke preveč 'zavijamo v vato' in sama si ne želim biti takšen starš," še dodaja. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 14:17 10.marec 2024.

    Na starost se bosta ubadala s pubertetni(co)kom, ki bo rasel(la) najbrž brez babice in dedka... zelo lepo!!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:13 10.marec 2024.

    V evropi je čedalje več žensk neplodnih,medtem pa se kitajci in indijci plodijo kot podgane,tudi strupi jim ne pridejo do živega.

Sorodne novice