Magazin > VIP
75477 ogledov

To je moški, zaradi katerega je naša lepotica za vedno odšla

Miša Novak Instagram
Nič čudnega, da jo je prepričal, ko je pa še danes tako šarmanten!

Mihaela Novak Marli, ki je Slovencem bolj poznana kot Miša Novak, miss Slovenije 1998, je prava superzvezda tudi v Grčiji, kamor jo je pred dvema desetletjema peljala ljubezen. Karizmatična Miša je po poklicu učiteljica in prevajalka, sicer pa tudi profesionalna športnica, sodeluje na maratonih, polmaratonih in gorskih tekih, pri 46 letih pa je na balkanskem veteranskem prvenstvu v atletiki osvojila bronasto medaljo. A ne le po športnih dosežkih, Miša je v Grčiji znana tudi kot priljubljena tekmovalka resničnostnega šova Greece's Next Top Model, v katerem je takrat sodelovala skupaj z 19-letno hčerko Maro, ki ima danes 21 let. Miša danes, pri 48 letih, z zavidljivim stasom še vedno osvaja modni svet in projekte, pri katerih sodeluje, pogosto objavlja na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela Novak - Marli (@novakmikaela)

Manj znan kot Miša in Mara, pa je Mišin 10 let starejši soprog, njena dolgoletna ljubezen, zaradi katerega je tudi zapustila rodno Slovenijo in se pred več kot 20 leti preselila v Grčijo. Nedavno je praznoval 58 let in Miša je ob tem na Instagramu objavila kolaž njegovih portretov in posnetkov. "Vse najboljše za 58. rojstni dan najboljšemu moškemu, kar sem jih poznala," je med drugim zapisala ob posnetkih. Nič čudnega, da jo je tako obnorel, saj je tudi sam zavidljivega videza in po šarmantnosti prav nič ne zaostaja za ženo in hčerko. Preverite spodaj ... 

Komentarjev 3
  • Pierre 14:56 16.april 2024.

    Presušena suhljata obdelana od kirurga pa karizmatična???!!!!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:08 16.april 2024.

    Čedna ženska v zrelih letih, zato res ne razumem zakaj si je treba uničevati obraz z raznimi lepotnimi posegi. Ustnice- katastrofa!!!

  • gregor96 10:58 16.april 2024.

    odprite okna, smrdi po naftalinu

Sorodne novice