Magazin > VIP
115396 ogledov

Tako je bilo nekoč videti Dragićevo novo dekle

goran dragić Profimedia
Drugačna ali skoraj ista?

Nedavno upokojeni slovenski košarkar Goran Dragić je februarja z objavo romantične fotografije na Instagramu potrdil ljubezensko razmerje z Greice Murphy. Dragića se je s svetlolasko, ki se je pri 23 letih iz Brazilije preselila v ZDA, povezovalo že pred časom, potem ko sta se na Floridi skupaj udeležila slavnostnega dogodka ob upokojitvi dresa s številko nekdanjega soigralca Udonisa Haslema

Murphy, po rodu Brazilka, je podjetnica, investitorka, dobrodelnica in mati dveh sinov, Lucasa in Nicholasa. Tudi Goran ima z bivšo ženo Majo, s katero se je ločil leta 2021, dva otroka. Greice je sicer ustanoviteljica in izvršna direktorica nagrajenega zdravstvenega podjetja, ki spreminja način zagotavljanja storitev zdravstvene nege na domu za najbolj krhke bolnike. O tem je že pred petimi leti spregovorila na Youtubu in posnetki razkrivajo tudi, kako je bila videti takrat. Očitno je, da se svetlolasa lepotica, ki je danes v svojih štiridesetih, stara kot dobro vino. Se strinjate? 

Goran in njegovo novo dekle sta se marca mudila v Sloveniji, Greice pa je dala svoj prvi intervju za slovenske medije, za rtvslo.si. Povedala je, da je Gorana spoznala preko skupnega prijatelja in sploh ni vedela, da je košarkar, saj ni videti tako. Povabil jo je na večerjo in od takrat sta neločljiva. Pohvalila je slikovito pokrajino v Sloveniji in gostoljubje, povedala pa je tudi, da Gorana podpira pri pripravah na njegovo poslovilno tekmo, ki bo 24. avgusta v Stožicah pod imenom Night of the Dragon.

Komentarjev 5
  • Zvono 22:46 06.april 2024.

    Umetna grdavsa.

  • Ender3 13:34 06.april 2024.

    Goran že ve, da so braziljke lepe in strastne.

  • www 12:57 06.april 2024.

    Toliko reklam, da sploh ne razlocim vsebine 🤮🤮🤮