Magazin > VIP
25794 ogledov

Novo dekle Gorana Dragića: "Sploh nisem vedela, da je košarkar"

goran dragić Profimedia
Prvič spregovorila za slovenske medije ...

Nedavno upokojeni slovenski košarkar Goran Dragić je z objavo romantične fotografije na Instagramu februarja potrdil ljubezensko razmerje z Greice Murphy. Dragića se je s svetlolasko, ki se je pri 23 letih iz Brazilije preselila v ZDA, povezovalo že pred časom, potem ko sta se skupaj udeležila slavnostnega dogodka ob upokojitvi dresa s številko nekdanjega soigralca Udonisa Haslema na Floridi. 

Goran in njegovo dekle se te dni mudita v Sloveniji, Greice pa je dala svoj prvi intervju za slovenske medije, za rtvslo.si. Povedala je, da je Gorana spoznala preko skupnega prijatelja in sploh ni vedela, da je košarkar, saj ni videti tako. Povabil jo je na večerjo in od takrat sta neločljiva. Pohvalila je slikovito pokrajino v Sloveniji in gostoljubje, povedala pa je tudi, da Gorana podpira pri pripravah na njegovo poslovilno tekmo, ki bo 24. avgusta v Stožicah pod imenom Night of the Dragon.

Murphy, po rodu Brazilka, je direktorica podjetja, investitorka in mati dveh sinov. Na njenem Instagram profilu piše, da je še dobrodelnica in podjetnica leta ter mama Lucasu in Nicholasu. 

Da se je Goran ločil, se je prvič pisalo septembra 2021. Revija Suzy je takrat poročala, da so od "dobro obveščenih virov" izvedeli, da je naš slavni košarkar spet samski. O tem, da se je razšel s soprogo Majo, s katero se je poročil leta 2013 in ima dva otroka, naj bi se pred tem šušljalo že nekaj časa, je takrat še pisala revija. 
 

 

Komentarjev 10
  • Toma 07:07 20.marec 2024.

    Jaz tudi ne!

  • hubertfast 06:42 20.marec 2024.

    To je pa res sreča, slučajno ga je videla, se zaljubila na prvi pogled.

  • andrija 05:59 20.marec 2024.

    umetna

Sorodne novice