Magazin > VIP
2435 ogledov

Zmagovalec Masterchefa postal očka

Luka Novak Big Day
Po zmagi v Masterchefu zdaj še zmaga v osebnem življenju.

Zmagovalec 8. sezone Masterchefa leta 2022, Luka Novak, ki se je takrat v finalu pomeril z Evito Antončič, je postal očka. Na Instagramu je objavil ganljiv opis, razkril ime sinčka in objavil ljubko fotografijo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Novak (@lukanowak)

"Občutki, ki jih doživljam ob rojstvu najinega sina Liama Atlasa, so preprosto neopisljivi. Ni dovolj besed, s katerimi bi lahko izrazil, koliko ljubezni in sreče čutim v tem trenutku. Ob pogledu na to majhno bitje, ki je zdaj del najinega življenja, so se izlile solze radosti in hvaležnosti. Vsak trenutek z njim je dragocen spomin, ki bo za vedno ostal v mojem srcu. Zahvaljujem se vsakemu, ki je delil ta čaroben trenutek z nama in posebno zahvalo izrekam tudi moji ljubezni, mamici najinega otroka. Zdaj smo popolna družina, polna ljubezni in neskončnih možnosti," je ob rojstvu sinčka zapisal Luka.

Kot je poročal portal 24 ur, se je Luka v začetku letošnjega leta v Vipavski dolini poročil s svojo izbranko Klaro. Poroka je potekala v najožjem družinskem krogu, skupni ples pa sta preskočila in namesto tega nazdravila s penino.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Toni 19:19 06.marec 2024.

    No, upam da ga bo zdaj srečala pamet, ker je svoje kolegice iz masterschefa fajn ogoljufal.

  • Ender3 13:29 06.marec 2024.

    A koga to zanima ?