Magazin > VIP
25473 ogledov

Naša slavna dvojčka oba hodita z Niko

dvojčka lukan joonglaa
Bi verjeli?

Ta teden sta se na Planet TV začeli novi sezoni priljubljenih resničnostnih šovov, to sta Poroka na prvi pogled in Večerja za 5. Slednji je kuharski šov, v katerem vsak teden tekmuje pet amaterskih kuharjev, ki za sotekmovalce pripravijo večerjo. Prvi teden tekmovalci prihajajo iz Gorenjske, med njimi tudi dva, ki sta poznana mlajšim uporabnikom Youtuba in Tik Toka. To sta dvojčka Lukan, najbolj znana dvojčka pri nas, ki se ukvarjata z ustvarjanjem video vsebin. 

Dvojčka Aljaž in Domen pa imata dekleti, ki jima je obema ime Nika. Aljaža smo vprašali, ali so ob tem nastali kakšni zapleti in sta ju dekleti zamenjali. Povedal nam je: "Na začetku so nastajali zapleti, ker nista ločili, kdo je kdo, in sta bolj ugibali. Velikokrat se zgodi tudi, da ko nekdo reče ime Nika, se obe obrneta, zato smo se dogovorili, da je ena Nika, druga pa Nikica."

Aljaža smo vprašali tudi, ali sta se še kdaj zamenjala, kot sta to naredila v šovu Večerja za 5. Razkril nam je, da sta hodila v različni srednji šoli, a sta se v tretjem letniku zamenjala za test matematike. "Domnu je vedno šla matematika in je šel en test odpisat namesto mene, zato, da sem jaz opravil letnik. Nihče ni ničesar ugotovil, sošolci so bili pa tiho," nam je zaupal Aljaž. Prav tako sta nekoč oba šla na zmenek z istim dekletom, a se na koncu ni izšlo, vseeno pa ga še danes zanima, ali je to dekle kdaj izvedelo, da sta dvojčka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Grof 14:47 11.marec 2024.

    Hodita rožice trgat za Natašo Sukič, njima pa sledi Borut Sajovic, kmalu bo v gatah hodil naokoli

  • Pierre 14:09 10.marec 2024.

    Naša najbolj slavna dvojčka ?! Po čem sta slavna??? Nehite ga srat!!!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:05 10.marec 2024.

    BMK