Magazin > VIP
21955 ogledov

Tega Tomi Meglič ni naredil še z nobenim dekletom, le z njo

tomi meglič youtube.com
Očitno je le našel ljubezen svojega življenja.

Ljubezensko življenje našega najbolj znanega frontmana Tomija Megliča je vedno burilo duhove in polnilo rumene medije. Ko se je razšel z dolgoletno partnerico Manco Simčič, s katero imata dva otroka, je veljal za enega najbolj zaželenih samcev pri nas. Kdo greje njegovo srce, vse do zveze z voditeljico Taro Zupančič ni razkrival. Ko je bilo te ljubezni konec, je Tomi na Instagramu večinoma objavljal le utrinke s koncertov, kdaj pa kdaj tudi kakšnega z otroki. Vse do novembra 2022, ko je objavil prvi posnetek s svojo novo ljubeznijo Cassie Kagen.

Cassie pa je pred nekaj dnevi postala tudi glavna zvezda novega videospota skupine Siddharta, z naslovom 1Minuta, ki so ga oboževalci že težko pričakovali. V spotu sta Tomi in Cassie njuno ljubezen, bližino in nežnost povsem odkrito in čutno pokazala pred kamero, kar je vseekakor presenečenje, saj je Tomi znan po tem, da svojih zvez ni pogosto in rad izpostavljal javnosti. Ob koncu videospota se Cassie celo drži za gol trebušček, ali to morda pomeni, da golobčka načrtujeta povečanje družine? Tiskovni predstavnik skupine je za Žurnal24 povedal, da si je ta kader zamislil režiser Ven Jemeršič in je le del zgodbe videospota, ki prikazuje življenjski krog. Dodal je, da Tomi in Cassie naraščaja ne pričakujeta. Skladba je sicer del novega, desetega albuma X. 

Komentarjev 3
  • Majazmaja 15:10 12.marec 2024.

    Ma Tomi Meglič nikoli ni veljal za najbolj zaželenega samskega moškega, lepo prosim. Tale madam pa ... Javna skrivnost je, da si Tomi srčno želi še enega otroka (ker ga ima tudi bivša) in naredil bo vse, da jo obdrži. ...prikaži več Btw, a je Tomi obdržal službo, ki mu jo je zrihtala bivša tašča, ali se šlepa na novo v.d. ženo? Ker zadeve z muziko ne nanesejo toliko, da bi lahko vzdrževal sebe in polovično dva otroka?

  • Avatar Gustl
    Gustl 12:46 12.marec 2024.

    Da vidjo bivše, kero brus.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:20 12.marec 2024.

    Slovenska Yoko Ono???

Sorodne novice