Magazin > VIP
40831 ogledov

Bagola deli zakonske nasvete, sam pa s svojo Ivo …

Aljoša Bagola Instagram
Pravi, da je največji sovražnik razmerja kavč. Predlaga, da ga zamenjate za dober "kavs". Se strinjate?

Iva Kranjc Bagola in Aljoša Bagola vstopata v 14. leto zveze in glede razmerij pravita, da se z novim odnosom rast ne neha, temveč prične. Po Aljoševem mnenju moraš biti v zakonu predvsem potrpežljiv, imeti zdravo mero romantičnih pričakovanj, redne posteljne aktivnosti, ki so zelo pomembne za zdrav odnos, ter se prepustiti prepričati v nakup psa. Iva pa je povedala, da je treba težave reševati sproti ter si vzeti tudi čas zase.

Za valentinovo sta nedvomno presenetila svoje sledilce na Instagramu. Za ta ljubezenski praznik sta skupaj zapela pesem Believe pevke Cher, Aljošo pa lahko vidimo tudi za klavirjem. 

Pred dnevi pa je Aljoša objavil tudi izsek iz njegove nove knjige Ne! Je moč, ki izide 24. oktobra letos. O spolnosti med parom namreč pravi: "Če ne škripa postelja, škripa v razmerju. Intimnost je sicer mnogo več kot le seks, a spolnost razmerju zagotavlja polnost. Zaljubljenost je biokemični koktejl, s katerim nas narava želi čim prej spraviti k razmnoževanju. Ko pa pridemo v fazo ljubezni, je pa posteljne aktivnosti treba vzdrževati. Tako, kot avto vozimo na redni servis, tako redno ‘poservisirajmo’ tudi razmerje. Pri tem moremo ne izreči svoji lenobnosti, navajenosti, zdolgočasenosti, preutrujenosti (in Netflixu) in se spraviti med rjuhe. Največji sovražnik postelje je pa kavč. ‘Kavčkanje’ (tako imenujem rutinirano zleknjenost para na kavču in gledanje TV (tako pa pravi Jay Shetty) ‘najnižja stopnja intimnosti v razmerju’. Zato aktivirajmo domišljijo, se podvizajmo s podvezicami, začinimo ‘recepte’, predvsem pa začnimo. In naj kavč zamenja, khm, dober ‘kavs’ ."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Avatar jate
    jate 14:07 15.februar 2024.

    seveda se da oboje združit ...dober kavs na kavču...

  • Marjan Podlogar 11:49 15.februar 2024.

    Od vse teh "svetovalcev", od katerih je že fejst dren, bi človek pričakoval, da smo najbolj zdrav in srečen narod.

  • buzi 09:46 15.februar 2024.

    Ta pa je brihtol. Prav zanimivo bi bilo pogledat, kakšen folk hodi na njegova predavanja.

Sorodne novice