Magazin > VIP
98057 ogledov

Zala Đurić naredila izjemo in pokazala moža

Zala Djurić Ribič instagram
Razmerje skrbno skriva pred mediji.

O ljubezenskem razmerju igralke in pesnice Zale Đurić Ribič ni znanega veliko. Trenutno pa je v teku 29. Sarajevski filmski festival, kjer se je na rdeči preprogi pojavila skupaj z možem Grego.

 | Avtor:

Po poročanju Slovenskih novic naj bi se Zala poročila septembra leta 2022 na domačiji Plahutnik nad Lukovico in povabila naj bi smo najožjo družino. Novice v javnosti ni potrdila. 

Leta 2019 je za revijo Ona plus razkrila: "On navdihuje mene, jaz pa njega, popolnoma različna sva si. Ko jaz pišem poezijo, on gleda košarko, vsake toliko mu kaj preberem, on pa mene obvesti o rezultatu. Oba poslušava. In slišiva. Razlagava si misli, srca ni treba, ker bije isto pesem,“ je zapisala takrat in dodala, da ji ni všeč, da nekateri partnerja naslavljajo z 'boljša polovica'. "Pa kakšna polovica nekaj? Zato pa pride do trkov, ki jih povzročata posesivnost in ljubosumje. Ker posameznik misli, da je pol, če ni ob ljubljenji osebi. /.../ Ko se zaljubiš v svoje življenje, ko najdeš ljubezen v malih stvareh in je ne iščeš brezupno, takrat te najde. /.../ Jaz sem svojo ljubezen v obliki življenjskega sopotnika našla takrat, ko sem se odločila, da ne bom več iskala. Da se bom imela rada in molila, da me sreča vse dobro. Pa me je res srečal. Moja najboljša celota. /.../ Ko sva se spoznala, zaljubila in sem po dveh mesecih odletela v New York, sploh ni podvomil o moji odločitvi. Sprejel jo je, kot je sprejel mojo svobodo in jaz njegovo. In vsakič, ko sva se obiskala, sva se imela rada še bolj. In ti občutki se še vedno stopnjujejo, vsako jutro je ljubezen večja,“ je še razkrila takrat.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 27
  • jakec1575 22:46 21.avgust 2023.

    Ajde komentatorji. Punca ni moj spil, ampak s temi komentarji najvec poveste o sebi. Jaz ne vem ali je naduta ali sminka. Vem pa to, da ce ne igras mediokritetne igre, te mnogi hitro oznacijo za vse to kar nisi. ...prikaži več Ljudje rabijo predalcke, drugace tezko prezivijo svoje bedne izbire. Malo manj se ukvarjate z drugimi in malo bolj s seboj. Drugace pa je zurnal tecen z dogodki te druzine. Dnar je dnar

  • Avatar Suli
    Suli 17:32 21.avgust 2023.

    Plačana reklama obupanih staršev vredna prezira🤔

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:50 21.avgust 2023.

    Očitno je revca pozabila obvestit organizatorje in tamkajšnje medije, da je že skoraj leto dni srečno poročena, glede na to, da je na foto materialu zabeleženo, Zala Đurić s dečkom!?