Magazin > VIP
10422 ogledov

Zala Djuric pokazala vroči dekolte in sladki poljub

Zala Djuric Instagram
Poletju in ljubezni se je prepustila tudi naša mlada igralka …

"Lepo mi je," je Zala Djuric zapisala pod morskima fotografijama. Na prvi v nežnih belih kopalkah zapeljivo kaže spodnji del svojega oprsja, na drugi pa jo na lice nežno poljublja temnolasec, verjetno srčni izbranec, s katerim je srečna že lep čas. Igralkini sledilci so bili nad zapeljivimi fotografijami seveda navdušeni, saj Zala svojega izbranca ne pokaže pogosto. 

Lansko leto je sicer v kolumni za Ono plus razkrila malce več o svoji zvezi in povedala, da je ljubezen našla takrat, ko je ni iskala. "On navdihuje mene, jaz pa njega, popolnoma različna sva si. Ko jaz pišem poezijo on gleda košarko, vsake toliko mu kaj preberem, on pa mene obvesti o rezultatu. Oba poslušava. In slišiva. Razlagava si misli, srca ni treba, ker bije isto pesem,“ je zapisala takrat in dodala, da ji ni všeč, da nekateri partnerja naslavljajo z 'boljša polovica'. "Pa kakšna polovica nekaj? Zato pa pride do trkov, ki jih povzročajo posesivnost in ljubosumje. Ker posameznik misli, da je pol, če ni ob ljubljenji osebi. /.../ Ko se zaljubiš v svoje življenje, ko najdeš ljubezen v malih stvareh in je ne iščeš brezupno, takrat te najde. /.../ Jaz sem svojo ljubezen v obliki življenjskega sopotnika našla takrat, ko sem se odločila, da ne bom več iskala. Da se bom imela rada in molila, da me sreča vse dobro. Pa me je res srečal. Moja najboljša celota. /.../ Ko sva se spoznala, zaljubila in sem po dveh mesecih odletela v New York, sploh ni podvomil v mojo odločitev. Sprejel jo je, kot je sprejel mojo svobodo in jaz njegovo. In vsakič, ko sva se obiskala, sva se imela rada še bolj. In ti občutki se še vedno stopnjujejo, vsako jutro je ljubezen večja,“ je še razkrila takrat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lipo mi je🙏🏽

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) on

Komentarjev 10
  • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 09:49 20.julij 2020.

    Baba je grda,kot njen fotr!

  • MihaPu 09:45 11.julij 2020.

    Koliko groznih komentarjev, samo zato, ker jim je Bosanski Srb prevzel najboljšo ribo takrat iz slovenskega teatra glede na starost. Ljubosumje vseh, ki so ga drkali na Tanjo nekoč in prezir vseh tistih do Tanje o katerih nismo niti slišali ...prikaži več in ki niso nič ustvarili. Ljubosumje vas bo požrlo. Dekla pa je žal isti Djuro po postavi, velika štanga brez preveč atributov žal. Za na kabl je seveda in njenemu fantu želim, da jo malo vzgoji in zredi. Deluje kot bolana vegetarijanka.

  • Detel5ica 16:20 07.julij 2020.

    Nič pisebnega. Niti dekolte niti ona.

Sorodne novice