Uporabno
1816 ogledov

Prenese tudi poljube

Preden greste od doma, za popoln videz nanesete na ustnice rdečilo. Pa potem? Koliko krat na dan ga osvežite, popravite? Od sedaj naprej bo vaš odgovor na to vprašanje nikoli. Ker ne bo potrebe.

Revlon, vedno v lovu za novimi idejami, kako najhitreje in najlažje ustvariti čudovite in sijoče ustnice z dolgo obstojno barvo, ima rešitev za vas. Spoznajte rdečilo za ustnice Revlon ColorStay Overtimeä.

Rdečilo je v elegantni, dvostranski embalaži. Na eni strani embalaže je edinstvena tekoča barvna formula s tehnologijo Revlon ColorStayä. Ta ohranja barvo obstojno do 16 ur, brez potrebe po ponovnem nanosu - tudi po obroku hrane! Nanesemo jo z žametnim aplikatorjem, ki omogoče natančen nanos.

 | Avtor:

Na drugi strani embalaže je zaključna plast, ki vsebuje 99 % vlažilnih sestavin in je obogatena z izvlečkom kamilice in soje. Nanesemo jo na barvno podlago s pomočjo majhnega čopiča.

 | Avtor:

Občutek na ustnicah je lahkoten, brez lepljenja. Rezultat so čudovite, sijoče ustnice, z bogato barvo, ki traja cel dan. Izbirate lahko med štirimi odtenki rdečila za ustnice Revlon ColorStay Overtimeä.

 | Avtor:

S tem rdečilom za ustnice lahko vaši zmenki trajajo in trajajo, pa boste še vedno videti brezhibno. Ne glede na to, ali vas bo peljal na kavo, sladoled ali večerjo. Prenese pa tudi poljube!

Rdečilo za ustnice Revlon ColorStay Overtimeä lahko kupite v drogerijah Müller, Tuš drogerijah in na spletu.

Komentarjev 1
  • Rebecca_Elkington 17:45 19.december 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edina stvar potrebna preprosto tipkanje in dostop do internetaa ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> http://www.Internet43.Com