Magazin > VIP
13985 ogledov

Zala Đurič Ribič: Sopotnika sem našla, ko sem se odločila, da ne bom več iskala

zala đurić Instagram
Igralka in pevka Zala Đurič Ribič pravi, da verjame v sorodne duše.

Zala Đurič Ribič je za Onaplus v kolumni strnila misli o ljubezni in bralcem ponudila majhen pogled v svoje zasebno življenje. Kot je znano, je Zala že kar nekaj časa srečno zaljubljena.

"On navdihuje mene, jaz pa njega, popolnoma različna sva si. Ko jaz pišem poezijo on gleda košarko, vsake toliko mu kaj preberem, on pa mene obvesti o rezultatu. Oba poslušava. In slišiva. Razlagava si misli, srca ni treba, ker bije isto pesem,“ je zapisala in dodala, da ji ni všeč, da nekateri partnerja naslavljajo z 'boljša polovica'. "Pa kakšna polovica nekaj? Zato pa pride do trkov, ki jih povzročajo posesivnost in ljubosumje. Ker posameznik misli, da je pol, če ni ob ljubljenji osebi. /.../ Ko se zaljubiš v svoje življenje, ko najdeš ljubezen v malih stvareh in je ne iščeš brezupno, takrat te najde. /.../ Jaz sem svojo ljubezen v obliki življenjskega sopotnika našla, takrat, ko sem se odločila, da ne bom več iskala. Da se bom imela rada in molila, da me sreča vse dobro. Pa me je res srečal. Moja najboljša celota.“

Tanja Ribič, Zala Ribič Đurić, Branko Đurić Magazin Tega vprašanja Zala Đurič Ribič ne želi več slišati

"Ko sva se spoznala, zaljubila in sem po dveh mesecih odletela v New York, sploh ni podvomil v mojo odločitev. Sprejel jo je, kot je sprejel mojo svobodo in jaz njegovo. In vsakič, ko sva se obiskala, sva se imela rada še bolj. In ti občutki se še vedno stopnjujejo, vsako jutro je ljubezen večja,“ še pravi igralka.
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 5
  • Avatar Faddibella
    Faddibella 01:29 30.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • bebo2 16:48 29.junij 2019.

    Pri 22ih jaz sploh še nisem začel iskati, a ona je že končala. LOL! Kako naivno!

  • marsal 10:57 29.junij 2019.

    na to slavno newyorčanko se lahko spomnijo samo na Žurnalu !