Magazin > Film & Glasba & TV
14434 ogledov

Zala Đurič Ribič se je prebujala z Janom Plestenjakom

zala đurić ribič Instagram
Tudi to sedaj počne mlada igralka Zala Đurič Ribič.

RTVS je predstavila novosti v oddaji Dobro jutro, ki se lahko pohvali z novimi obrazi. Odslej vas bodo zjutraj pozdravili tudi Lorella Flego, Zala Đurič Ribič in Oriana Girotto.

Kot smo že poročali, oddaja Bleščica ni več samostojna oddaja, ampak je bila prestavljena v oddajo Dobro jutro, v kateri vas bodo sedaj enkrat na teden obveščali o novih modnih trendih.

dobro jutro | Avtor: RTVS RTVS

Zala pa se v okviru oddaje Dobro jutro prebuja z znanimi Slovenci in raziskuje njihove jutranje obrede. "Bila je prva, ki jo je Challe Salle spustil v stanovanje, prebujala se je že z Neisho in Janom Plestenjakom,“ so sporočili z RTVS.
 
Oriana Girotto pa je v Dobrem jutru reporterka s terena, kar je pisano na kožo njeni temperamentni naravi. Enkrat tedensko pripravlja rubriko Oriana v mestu. Kot uradna lokalna turistična vodnica v Ljubljani namreč pozna tudi skrite kotičke naše prestolnice, ki vsem niso tako zelo poznani.

dobro jutro | Avtor: RTVS RTVS

Komentarjev 11
 • matermila 12:54 31.januar 2019.

  Zgleda da ji avdicije v ZDA ne grejo preveč dobro od rok,je prišla na ziher.Je mama zrihtala.Me ne bi nič motilo,saj RTS ne gledam,moti pa me,da moram to sranje na silo plačevati.

 • stilist 07:05 31.januar 2019.

  Kakšna čefurska faca, jaooo...

 • Avatar jezeran
  jezeran 20:54 30.januar 2019.

  In mi moramo to sranje plačevati preko RTV naročnine. Mislim svinjarija da ni večje, čisto vsak, ki ima malo vez, visi na RTVS.