Magazin > VIP
15930 ogledov

Ločitev je zgodovina, tako se Stallone in žena gledata danes

Sylvester Stallone in Jennifer Flavin
1/4
Profimedia
Zvezdnika sta znova dokazala, da je iskrica med njima še prisotna.

Poletje leta 2022 je bilo za zvezdnika Sylvestra Stallona in Jennifer Flavin turbulentno. Takrat sta namreč naznanila, da se po 25 letih zakona ločujeta. Povod naj bi bil spor med zakoncema glede rotvajlerja Dwighta, s katerim se Jennifer ni strinjala, kar je Stallone kasneje označil kot banalen razlog, zaradi katerega se ne bi ločila. Na plano so prišle tudi nekatere podrobnosti, da Stallone brezglavo zapravlja družinsko premoženje, kar je kasneje zanikal Stallonov odvetnik.

Očitno je šlo za prenagljeno odločitev, saj je nekaj časa kasneje Stallone na Instagramu objavil skupno fotografijo in pripisal: “Čudovito.” Lansko poletje sta govoricam prišla do dna, ko Stallone med dopustovanjem na Sardiniji ni mogel umakniti rok s svoje žene. Page Six je takrat poročal, da naj bi se sestala v skupnem domu, pogovorila in rešila nastalo nesoglasje.

Da iskrica med njima ni ugasnila, sta dokazala tudi tokrat, ko so ju paparaci ujeli pred hotelom v New Yorku, kako sta se z nasmehom na obrazu držala za roke. Kaj je bil vzrok njunega obiska v New Yorku, zaenkrat še ni znano, poroča Daily Mail. Kako prisrčno sta se gledala, si lahko ogledate v galeriji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.