Magazin > VIP
48615 ogledov

Neverjetno: Zato je Stallonova žena vložila ločitvene dokumente

Sylvester Stallone Jennifer Flavin Sophia Sistine Rose Scarlet FameFlynet
Zato je prekipelo Jennifer Flavin Stallone.

sly stallone | Avtor: Instagram Instagram
Kjer je dim, je tudi ogenj. Že nekaj dni se je šušljalo, da se hollywoodski zvezdnik Sylvester Stallone ločuje. Eden od dokazov je bila njegova nova tetovaža, s katero je prekril tatu ženinega obraza, ki ga je nosil na rami. Igralec je sicer trdil, da je hotel ženin obraz le malo osvežiti, a je tetovator zafrknil in sta morala tetovažo prekriti.

Sedaj je jasno, da je njegovega 25-letnega zakona, v katerem so se mu rodile tri hčerke, konec. Ločitev je zahtevala Jennifer, ki že nekaj tednov ne nosi več poročnega prstana, vsega pa je kriv pes.

TMZ poroča, da sta se zakonca sprla zaradi novega družinskega člana - rotvajlerja Dwighta, ki naj bi varoval družino. Jennifer se z novim psom ni strinjala, zaradi česar je bilo menda pod streho slavne družine precej glasno. Spor zaradi psa je namreč na plano privlekel druge težave para, ki ni bil več pripravljen na sprejemanje kompromisov. V sodnih dokumentih, ki jih je pridobil Page Six, je nekdanja manekenka zapisala, da je njuna zveza "nepopravljivo razpadla". Flavin tudi trdi, da je njen mož "namerno razsipaval, izčrpaval in zapravljal zakonsko premoženje". "Rad imam svojo družino. Osebne težave rešujemo prijateljsko in v zasebnosti," je o koncu zakona povedal Stallone.

Sly je psa obdržal in z njim promovira novo serijo Tulsa King. 

Sly in Jennifer sta se poročila mala 1997, spoznala pa 10 let prej v neki restavraciji. Igralec je bil pred tem poročen dvakrat. V prvem zakonu s Sasho Czack sta se mu rodila sinova Sage, ki je umrl pred desetimi leti, in Seargeoh. Sage je pred desetimi leti umrl za posledicami bolezni srca. Drugič je pred oltar popeljal dansko igralko Brigitte Nielsen, a se je njun zakon po dveh letih končal. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.