Magazin > VIP
54802 ogledov

Po 25 letih se razhaja ta znani par

Sylvester Stallone Jennifer Flavin Profimedia
Po 25 letih se ločuje hollywoodski zvezdnik Sylvester Stallone. Jennifer Flavin Stallone je vložila zahtevo za ločitev.

O tem, da je v zakonu Sylvestra Stallona in njegove žene Jennifer nekaj narobe, so mediji v zadnjih dneh večkrat ugibali. K temu jih je napeljala igralčeva objava na Instagramu, na kateri je bilo jasno vidno, da je tatu, posvečen ženi, prekril s tatujem svojega ljubljenega psa. Medijem je Sylvester sicer pojasnil, da je poskušal osvežiti tatu ženinega obraza, a je moral, ker to ni uspelo, kot si je želel, narediti spremembo. 

A tudi tokrat se je izkazalo, da tam, kjer je dim, je tudi ogenj. Kot navajata Closer Weekly in inTouch, je Jennifer na sodišču na Floridi vložila zahtevek za ločitev. Kot piše TMZ, naj bi Jennifer ob ločitvi zahtevala hišo v Palm Beachu, igralcu pa naj bi očitala, da je iz skupne blagajne prenesel določena sredstva. 

Par je maja praznoval 25. obletnico poroke. V zakonu so se jima rodile tri hčerke. Prav hčerkam je Jennifer posvetila eno zadnjih objav na Instagramu, v kateri je zapisala, da so hčerke njena prioriteta. 

Igralec je bil pred tem poročen dvakrat. V prvem zakonu s Sasho Czack sta se mu rodila sinova Sage, ki je umrl pred desetimi leti, in Seargeoh. Sage je pred desetimi leti umrl za posledicami bolezni srca.

Drugič je pred oltar popeljal dansko igralko Brigitte Nielsen, a se je njun zakon po dveh letih končal. Po petindvajsetih letih se tako končuje še tretji zakon slavnega igralca. 

Komentarjev 2
  • Marjan Podlogar 17:07 26.avgust 2022.

    Alt se ločuje?? Ma to pa ni res, jaz sem v šoku.

  • Ender3 18:27 24.avgust 2022.

    Silvo, joj, sedaj pa še ti... 😟

Sorodne novice